خبر جدید

فقط ۲۵ درصد عشایر کشور جذب صندوق بیمه عشایر و روستاییان هستند


خبرگزاری پورسینا

ایسنا/خراسان رضوی مدیر عامل صندوق عشایر و روستاییان کشور گفت: علی‌رغم اینکه جامعه هدف روستاییان و عشایر ۳۰ میلیون نفر هستند اما طی ۱۷ سال گذشته فقط ۲۵ درصد این جمعیت را توانسته‌ایم جذب صندوق بیمه عشایر و روستاییان کنیم.

بیت‌الله برقراری پنجشنبه، ۲۷ بهمن‌ ماه، در مراسم معارفه مدیر عامل جدید فولاد خراسان اظهار کرد: در هر کشوری که فولاد بتواند حرفی برای گفتن داشته باشد، آن کشور توسعه‌یافته محسوب می‌شود و این یک شاخص علمی است که خوشبختانه در ایران به فولاد توجه ویژه‌ای شده است.

وی اظهار کرد: سهام‌داران اصلی فولاد خراسان صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر هستند؛ قشری که مولد و تولیدکننده کشور و به گفته رهبر انقلاب این قشر وفادارترین قشر به انقلاب هستند.

برقراری گفت: به رغم اینکه جامعه هدف روستاییان و عشایر ۳۰ میلیون نفر هستند اما طی ۱۷ سال گذشته فقط ۲۵ درصد این جمعیت را توانسته‌ایم جذب صندوق بیمه عشایر و روستاییان کنیم.

مدیر عامل صندوق اجتماعی بیمه عشایر و روستاییان اظهار کرد: سبد سهامی این صندوق بیمه بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است که در قسمت‌های مختلف سرمایه‌گذاری کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: توانسته‌ایم با این سرمایه‌گذاری‌ها مستمری اعضاء صندوق را ۴۰ درصد افزایش دهیم که برای اولین بار در سه استان بیمه تکمیلی ایجاد کردیم و سایر استان‌ها در حال انجام است.

برقراری با اشاره به اینکه ۱۰ درصد مالیات استان توسط مجتمع فولاد خراسان تأمین می‌شود، گفت: پول‌های مجتمع فولاد خراسان باید در نیشابور بماند و اگر ثابت شود سرمایه جای دیگری رفته باشد، به شدت برخورد می‌کنیم.

طی ۵ سال آینده سهم فولاد خراسان در بازار ۲ برابر می‌شود

طهمورث جوانبخت، مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان، در این مراسم خاطرنشان کرد: سهم فولاد خراسان از بازار فولاد سه درصد است و باید این عدد را طی پنج سال آینده به ۶ درصد برسانیم. این هدف تنها با توسعه مجتمع و افزایش روحیه کارکنان امکان‌پذیر است.

وی با بیان اینکه طی چند سال اخیر مجتمع فولاد خراسان توسعه خوبی نداشته، اظهار کرد: تولید یک میلیون تن فولاد باعث اشتغال هزار نفر به صورت مستقیم و بیش از ۳۰۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم است.

جوانبخت عنوان کرد: فولاد مبارکه سالانه ۱۲ میلیون تن تولید دارد اما فولاد خراسان کمتر از یک میلیون تن است که باید به فکر افزایش تولید از راه توسعه و تکمیل زنجیره تولید باشیم.

وی با بیان اینکه فولاد خراسان سه درصد فولاد خام و پنج درصد شمش کشور را تولید می‌کند، ادامه داد: اکنون فولاد خراسان در تولید فولاد خام رتبه هفتم، تولید شمش رتبه هشتم و در تولید میل‌گرد رتبه سوم کشور را دارد.

مدیر عامل مجتمع فولاد خراسان اولویت اول خود را افزایش اشتیاق کارکنان در چارچوب ضوابط و قانون اعلام کرد و افزود: کارکنان نه تنها نباید دغدغه‌ای داشته باشند بلکه باید بدانند که مهم هستند و شریک کار فولادند.

جوانبخت خاطرنشان کرد: هرچند اکنون سهم فولاد خراسان از بازار فولاد سه درصد است اما این عدد را طی پنج سال آینده به ۶ درصد خواهیم رساند.

ابوطالب جوان، فرماندار ویژه شهرستان نیشابور نیز در این جلسه با اشاره به قطعی گاز و برق مجتمع فولاد خراسان در سرمای اخیر استان گفت: اولویت ما در اتفاقات اخیر مردم بود. در درجه نخست باید گاز و برق را به مردم می‌رساندیم و سپس به فکر صنعت می‌بودیم.

 وی افزود: ما می‌دانیم که صنعت نان‌آور سفره‌ مردم است اما تدابیر ملی و استانی بر این بود که در مصرف گاز و برق صنعتی صرفه‌جویی شود.

رئیس شورای تأمین شهرستان بیان کرد: در این جابه‌جایی‌ها دنبال تحول و رشد بیشتر هستیم. ما می‌خواهیم مدیر عامل جدید در شهرستان نیشابور سکونت کنند و مدیر پروازی نباشند. مدیر پروازی تمام وقت خود را صرف رفت و آمد می‌کند.

جوان اظهار کرد: ضوابط خشک و غیر قابل انعطاف مجموعه فولاد خراسان را کاهش دهید تا در استخدام نیروهای جدید از جوانان این منطقه بیشتر از گذشته استفاده شود.

انتهای پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا