خبر جدیدفرهنگ و هنر

بافت‌های تاریخی عاقبت بخیر می‌شوند؟

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی از تدوین نظام فنی و اجرایی بناها و محوطه‌های تاریخی، بسته مشترک بافت‌های تاریخی و تشکیل شهرداری شهرهای بافت تاریخی خبر داد.

به گزارش ایسنا، فاطمه داوری در سومین نشست معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها که چهارشنبه سیزدهم اردیبهشت‌ماه در وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برگزار شد، با تبیین رویکردهای اداره کل مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی در سال جاری، بر تقویت همکاری‌های مدیران استانی با معاونان میراث‌فرهنگی استان‌ها تاکید کرد.

او اضافه کرد: نظام فنی و اجرایی بناها و محوطه‌های تاریخی، بسته مشترک بافت‌های تاریخی، تشکیل شهرداری شهرهای بافت تاریخی و … از جمله مهمترین برنامه‌ها و اقدامات این اداره کل است.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی به نظام فنی و اجرایی بناها و محوطه‌های تاریخی اشاره کرد و افزود: بر اساس تفاهم‌نامه با دانشگاه شهید بهشتی این نظام تهیه شده است. ضمن این‌که یکی دیگر از اقدامات خوب جبران محدودیت بافت‌های تاریخی است که اگر به خوبی پیگیری شود، بسیاری از مشکلات استان‌ها برطرف خواهد شد.

داوری با اشاره به نقش شهرداری‌ها برای صیانت از بافت‌ها و بناهای تاریخی، اظهار کرد: به‌منظور صیانت هرچه بهتر از آثار و بناهای تاریخی تلاش‌های زیادی انجام شد که یکی از آن‌ها تشکیل شهرداری در شهرهای دارای بافت تاریخی است. خوشبختانه مکاتبه‌ای از سوی آقای ضرغامی ـ وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ـ با وزیر کشور در این باره انجام شده و مدیران استانی این موضوع را می‌توانند در سطح استان از مسؤولان پیگیری کنند.

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی همچنین به تفاهم‌نامه وزارت میراث‌فرهنگی و وزارت راه و شهرسازی اشاره کرد و گفت: بر اساس این تفاهم ۸۰ درصد تسهیلات نوسازی در بافت‌های تاریخی به تمام پلاک‌های ثبتی و واجد ثبت اختصاص خواهد یافت.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا