خبر جدیدفرهنگ و هنر

نگاهی که دردمندان به خداوند دارند

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

یک استاد حوزه در مورد کلمه «الْمَسَاکِین» در دعای روز سیزدهم ماه رمضان گفت: کسانی که دردمند، فقیر و خانه‌نشین هستند وقتی با خدا راز و ‌نیاز دارند احساس می‌کنند خدا عامل شادمانی آنها است و خدا برای آنها تیب نفس و اطمینان خاطر ایجاد می‌کند.

به گزارش ایسنا، در دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ طَهِّرْنِی فِیهِ مِنَ الدَّنَسِ وَالْأَقْذَارِ وَ صَبِّرْنِی فِیهِ عَلَی کَائِنَاتِ الْأَقْدَارِ وَوَفِّقْنِی فِیهِ لِلتُّقَی وَصُحْبَهِ الْأَبْرَارِ بِعَوْنِکَ یا قُرَّهَ عَینِ الْمَسَاکِین»

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد پیکری -استاد حوزه و دانشگاه- در تفسیر کلمه «قُرَّهَ عَینِ» اظهار کرد: این عبارت به معنی نور چشم و از یک سو دلالت بر تیب‌نفس و اطمینان خاطر و هم دلالت بر شادی و شعف دارد. وقتی چیزی نور چشم انسان شد انسان از یکسو با او دچار سرور و شادمانی و از سوی دیگر از اطمینان خاطر برخوردار خواهد شد.

این استاد حوزه در مورد کلمه «الْمَسَاکِین» خاطرنشان‌ کرد: کسانی که دردمند، فقیر و خانه‌نشین هستند وقتی با خدا راز و ‌نیاز دارند احساس می‌کنند خدا عامل شادمانی آنها است و خدا برای آنها طیب نفس و اطمینان خاطر ایجاد می‌کند. این قشر از کمک الهی مدد می‌جویند تا نفس‌شان از پلیدی و زشتی پاک و برآنچه بر آنها مقدر شده صبوری پیشه می‌کنند و موفق به مصاحبت با نیکان و ‌پرهیزکاری می‌شوند.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا