خبر جدیدسیاسی

حمایت از جهاد دانشگاهی یکی از وظایف مهم مجلس و دولت است

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: کمک به جهاد دانشگاهی و حمایت از این نهاد یکی از وظایف مهم مسئولین در عرصه های حکمرانی از جمله مجلس و دولت است.

احمد راستینه در گفت و گو با ایسنا در حاشیه آخرین روز از برگزاری نمایشگاه «گزیده ای از دستاوردهای جهاد دانشگاهی» که در نمایشگاه های مجلس شورای اسلامی برگزار شده بود، بیان کرد: از دیرباز جهاد دانشگاهی نقش مهمی در اقدامات تحولی و حرکت به سمت ایده ها، ابتکارات نو و نقش آفرین در خنثی سازی از بخشی از تحریم ها در حرکت در مرزهای علم و دانش داشته است.

وی افزود: نمایشگاهی که بخشی از دستاوردهای جهاد دانشگاهی در آن به نمایش گذاشته شده، نشان می دهد که این ظرفیت کم نظیر می تواند بیش از این در راستای حل مسائل جامعه به‌کارگیری شود. هر چقدر روی جهاد دانشگاهی به عنوان خط مقدم شکستن انحصارهای علمی در سطوح مختلف بین المللی که معمولا به کشورهای در حال توسعه اجازه نفس کشیدن نمی دهند، اعتماد کرده و این ظرفیت را فراهم کنیم طبیعتا می تواند بیش از این نقش آفرین باشد.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بخشی از نخبگان ما در بخش های مختلف جهاد دانشگاهی ایده ها و ابتکارات نوینی را خلق و ثبت کردند که در بخشهای صنعتی، کشاورزی، نانوفناوری، های‌تک و… واقعا قابل تحسین بوده و طبیعتا بر اساس نگاه ویژه ای که مقام معظم رهبری به جامعه نخبگانی دارد، کمک به جهاد دانشگاهی و حمایت از این نهاد یکی از وظایف مهم مسئولین در عرصه های حکمرانی از جمله مجلس شورای اسلامی و دولت است.

راستینه ضمن تبریک به همه عناصر فعال در عرصه جهاد دانشگاهی، گفت: به خود می بالیم که دارای چنین مجموعه فاخری هستیم که امروز حتی در عرصه اشتغال جهاد دانشگاهی با حرکت به سمت توسعه مشاغل مبتنی بر فناوری های نوین نشان داده که ظرفیت قابل اتکایی دارد؛ لذا دولت برای حل مسائلش ضمن تعریف پروژه برای جهاد دانشگاهی و ماموریت ویژه برای آن باید از این ظرفیت بیش از آنچه که هست استفاده کند.

وی در رابطه با حمایت مجلس شورای اسلامی از دستاوردهای جهاد دانشگاهی گفت: خوشبخانه مجلس از سال گذشته قانون حمایت جهش تولید دانش بنیان را در دستورکار خود قرار داد و قانون بسیار خوبی تصویب شد. در بودجه امسال ردیف های بسیار خوبی در حمایت از شرکت های دانش بنیان که بخش قابل توجهی از این شرکت ها با مجموعه جهاد دانشگاهی رابطه نزدیکی دارند در نظر گرفته شده بود و خود جهاد نیز دارای شرکت های دانش بنیان قابل توجهی است. به نظرم این تمرکز مجلس در حمایت از علم و پژوهش از سال گذشته به صورت جدی اتفاق افتاده و در بودجه ۱۴۰۲ نیز اتفاقات خوبی رخ داده است.

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: آن چیزی که می تواند به عنوان افق راه آینده حرکت پژوهشی کشور ما موثر باشد، تمرکز در برنامه هفتم توسعه است که بسیار حائز اهمیت بوده و باید یک برنامه مبتنی بر تحولات نو در حوزه علم و دانش در عرصه بین المللی باشد و حرکت به سمت توسعه فناوری های نوین در برنامه هفتم و بازتعریف حل مسائل دولت در بخش های مختلف با تکیه بر ظرفیت ها و توانمندی های جهاد دانشگاهی مورد توجه قرار گیرد.

نمایشگاه «معرفی گزیده‌ای از دستاوردهای جهاد دانشگاهی» با شعار «جهاد دانشگاهی؛ الگوی ایرانی ـ اسلامی پیشرفت دانش‌بنیان» در محل نمایشگاه‌های مجلس شورای اسلامی که با هدف آشنایی بیشتر نمایندگان مجلس با دستاوردهای این نهاد از روز شنبه (۱۳ اسفندماه) آغاز شده بود، عصر امروز سه‌شنبه (۱۶ اسفندماه) به کار خود پایان داد.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا