اجتماعیخبر جدید

ایسنا – “سمنو پزان” در شیراز

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

آئین پخت ۲۵ تن “سمنو” در آستانه میلاد بابرکت حضرت مهدی(عج) و فرارسیدن نوروز، در مسجد حضرت رقیه(س) شیراز برگزار شد. زمان آماده‌سازی مواداولیه “جوانه گندم” و طبخ کامل سمنو، ۷۲ ساعت است.
سمنو، که شیرازی‌ها آنرا “سمنی” می‌نامند، غذایی نظرشده از سوی حضرت زهرا(س) تلقی و هنگام پخت آن مدام ذکر گفته می‌شود؛ این ماده غذایی مقوی و مغذی، بی آنکه شکر بدان اضافه شده باشد، شیرین است. حاضران پای دیگ سمنو، ضمن بیان ذکر، حاجات خود را طلب می‌کنند.
شیرازی‌ها در سمنو، از گردو، بادام و … استفاده می‌کنند و آن را نماد برکت در سال جدید می‌دانند.

       

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا