افتتاح بخش دیالیز بیمارستان شهید کامیاب مشهد
[ad_1]
به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، این بخش شامل ۱۰ تخت و تجهیزات کامل توسط خیر سلامت محمد علیزاده قناد با زیربنای ۳۰۰ متر مربع و هزینه ۱۰ میلیارد تومان ساخته شده است. بخش دیالیز بیمارستان شهید کامیاب به بیماران ترومایی نیازمند دیالیز خدمترسانی میکند و بیماران سرپایی نیز میتوانند برای دریافت خدمات به این بخش مراجعه کنند. این بخش از فردا شروع به کار خواهد کرد.
در این مراسم دکتر مسعود خانی، مدیر بیمارستان شهید کامیاب اظهار کرد: حدود ۵ سال پیش که به این بیمارستان آمدیم، دیدگاه مردم این بود که این بیمارستان کشتارگاه است اما امروز به همت خیرین که ۸۰ درصد اقدامات توسط آنها انجام شده، بیمارستان امدادی جزو بهترین بیمارستانهای کشور از نظر ارائه خدمات است. اگر گردش مالی ما در سال حدود ۱۰۰ میلیارد تومان باشد، از ابتدای سال تاکنون از مجموع قراردادها و اقداماتی که انجام شده حدود ۵۰ میلیارد تومان توسط خیرین انجام شده است.
وی با بیان اینکه یک مرکز سوانح و تروما حتی برای بیماران ترومایی که دیالیز میشوند بخشی را ساخته که تاکنون این بیماران به بیمارستان امام رضا(ع) اعزام میشدند، عنوان کرد: پیشینه حضور خاندان علیزاده به سال ۹۷ برمیگردد و در بسیاری از بخشهای بیمارستان نام مرحوم علیزاده وجود دارد. خوشحالم که مردم تا این میزان پای کار سلامت هستند.
خانی افزود: در زمان کرونا برای ساخت ICU مجهز از دفتر آیتالله سیستانی در نجف اعتبار جذب کردیم. آزمایشگاه ما توسط خیرین کویتی راهاندازی شده که امروز یکی از بهترین و مجهزترین آزمایشگاههای مشهد است. قراردادی به مبلغ ۳۰ میلیارد تومان توسط آقای سزاوار برای اتاق عملهای بیمارستان بسته شده است.
مدیر بیمارستان شهید کامیاب گفت: امروز توریستهای زیادی در بیمارستان داریم. تنها به درآمد فکر نمیکنیم، بلکه روی این کار میکنیم که بتوانیم خدمات بهتری ارائه دهیم. قدم بعدی ما در زمینه CCU است که تا چند وقت دیگر افتتاح خواهد شد و یکی از نیازهای ضروری بیماران ترومایی که مشکل قلبی دارند، برطرف میشود.
در ادامه محسن داوری، فرماندار مشهد تصریح کرد: خداوند را شاکریم ما را در زمانی آفرید که بهترین مخلوقات خداوند حضور دارند و تمام قوای آنها در این راه است که برای رسیدن به خدای خود تلاش کنند. امروز در این محفل با این عنوان هستیم تا بار دیگر اعلام کنیم ما شیعه کسی هستیم که گفتمانش خدمت به مردم است. ما به دینی اعتقاد داریم که اصول آن خدمترسانی است. ما نوکران مردم وقتی میبینیم مردم اینگونه خالصانه و با تمام وجود مال، جان و آبروی خود را میگذارند تا خدمتگزار مردم باشند به این موضوع میبالیم و کمی هم خجالتزده هستیم که کوتاهیهای ما در مقابل چنین مردمی باعث شده آنها رنجیده شوند.
وی خاطرنشان کرد: ما این اقدام مهم و موثری که در بیمارستان شهید کامیاب انجام شده را ارج مینهیم. با این کار نیاز افراد نیازمند به کمک در بحرانیترین روزهای زندگی آنها برطرف میشود و قطعا این تاثیر از حضرت علی(ع) است که همیشه کمک میکردند. از خانواده علیزاده تشکر میکنم که همیشه با فکر. نگاه و بینش خوب اثرگذار بودند.
در بخش دیگری از مراسم مهدی مستشاری که به وزیر خیرین معروف است، عنوان کرد: عشق ماندگار بوده و آنچه ما را جمع میکند، عشق است. اگر روزی آقای عدالتیان تصمیم میگیرد اورژانس عدالتیان را بسازد و مورد بیمهری مسئول دانشگاه قرار میگیرد، عشق موجب میشود به این کار ادامه دهد.
وی اضافه کرد: یکی از شعارهای ما این است «وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم که در طریقت ما کافریست رنجیدن». یک شعار قرآنی نیز داریم که اگر مسئولان هم داشته باشند مملکت ما بسیار خوب خواهد شد و آن شعار این است «ای کسانی که ایمان آوردهاید نگویید چیزی را که عمل نمیکنید خداوند غضب میکند بر کسی که بگوید و عمل نکند». خیرین ما میگویند و عمل میکنند، امیدواریم مسئولان دولتی ما نیز بگویند و عمل کنند. اگر مردم نباشد، دولتها فشل هستند. دولت وقتی مشروعیت دارد که مردم دنبالش باشند.
مستشاری گفت: کمک به مردم در ذات بشر است. ما نیز از نظر تعالیم مذهبی و فرهنگی در این مورد غنی هستیم. آنچه داریم عشق است و این عشق در همه ما وجود دارد. اگر خیریهها نبودند رییس دانشگاه یا کار قبول نمیکرد یا فرار میکرد. در دوران کرونا در یک ماه بیمارستان امام رضا(ع)، قائم(عج) و امدادی در مجموع ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ نفر را سیتیاسکن کردند اما خیرین توانستند به ۳۰ تا ۴۰ هزار نفر کمک کنند. ما نیاز نداریم مسئولان دولتی از ما تشکر کنند، فقط سنگهای جلوی پای ما را بردارند.
انتهای پیام/