[ad_1]
مرتضی قربانی گفت: ۲۲ میلیارد برای اردوهای خارجی و ۱۵ میلیارد هم هزینه متفرقه داشتیم اما وزارت ۱۳ میلیارد به ما تخصیص داد و تنها ۸۰ درصد آن را پرداخت کرده است.
به گزارش ایسنا، رییس فدراسیون تیراندازی در مورد بودجهای که وزارت ورزش در سال ۱۴۰۱ در اختیار این فدراسیون قرار داده بود، گفت: بودجه سال ۱۴۰۰ این فدراسیون ۹ میلیارد بوده و در زمان خودشان هم هزینه شده است. حتی دو میلیارد هم بدهکاری برای فشنگ و این مسائل داشتند. ما از زمانی که آمدهایم ۲۲ میلیارد هزینه سفرها کردیم. سه میلیارد هم تشک خریدیم. ۲۵ خط از ۸۰ خط متوقف شده بود که بازسازی کردیم. خطوط اهداف پروازی از کار افتاده بود. فدراسیون فقط ۲ یا ۳ میلیارد هزینه برای خرید لامپ میخواست. به مربیان، داوران و ورزشکاران حقوق دادیم. ۶ ماه از سال را به ورزشکاران حقوق پرداخت کردیم. برای سال آینده هم با آنها قرارداد داریم و حقوق میدهیم.
از وقتی آمدیم ۳۷ میلیارد خرج کردهایم
مرتضی قربانی در ادامه گفت: ۲۲ میلیارد برای اردوهای خارجی و ۱۵ میلیارد هم هزینه متفرقه داشتیم. ما به هیاتها بودجه دادیم. در همین مدت ۴ مرتبه و هر بار مبلغ ۱۰ میلیون به ۳۱ استان دادهایم. هزار قبضه سلاح خریدیم که امیدواریم پول جور شود و بتوانیم حداقل نیمی از آن را بگیریم و توزیع کنیم. قرارداد فشنگ هم بستیم. برای سال ۱۴۰۱ وزارت ۱۳ میلیارد به ما تخصیص داد که ۸۰ درصد آن را پرداخت کرده است. کمیته ملی المپیک هم در اعزامها بلیت را تهیه کرده اما اخیرا کمک آنچنانی نکرده است. ۲۰ میلیارد خودمان تهیه کردیم و فدراسیون را روی پا نگه داشتیم. فدراسیون پر خرج و پرکار است.
به ۲۰۰ میلیارد بودجه نیاز داریم
وی گفت: جواد فروغی را در این عکس ببینید همه تمرکزش روی اسلحه، ماشه و هدف است. این ورزش خیلی تمرکز میخواهد هر ورزشکار سالها سختی میکشد. بیرانوند را در یک مسابقه کشف کردیم و مدال اول قزاقستان را کسب کرد. البته که قزاقها نگذاشتند و در نهایت مدال برنز گرفت. امیدواریم طوری پیش برویم که ۲۰۰ میلیارد هزینهای که داریم را جذب کنیم. اگر این اتفاق بیفتد مشکلات ما حل میشود.
مسئولیت ما روی کاغذ نیست/ نسبت به تک تک رایها مسئولیت داریم
رییس فدراسیون تیراندازی در ادامه گفت: سال ۷۰ کار را در هیات اصفهان شروع کردم. از قبلها در این رشته دستی بر آتش داشتم. من تمایلی نداشتم که برای انتخابات ثبت نام کنم اما ما را به عنوان نامزد نیروهای مسلح انتخاب کردند. بعد هم که رای اعتماد گرفتم. این مسئولیت ما روی کاغذ نیست و عدهای نسبت به ما نظر مثبت داشته و رای دادند. ما نسبت به تک تک رای ها مسئولیت داریم. باید افتخار کنیم در این رشته که مورد تاکید اسلام است، فعالیت داریم.
وقتی به فدراسیون آمدم دلم گرفت
او گفت: به فدراسیون که آمدم دلم گرفت. فدراسیونی با این همه قدمت در چهار سال گذشته رها شده بود. ۴ یا ۵ میلیارد بدهی مانده بود. ۷۰۰ میلیون بدهکاری فشنگ به وزارت دفاع داشتند. ۴۰۰ میلیون به اسلحه سازی بدهکار بودند. همین مقدار هم از باشگاهها گرفته بودند و دین آن بر گردن ما افتاد. ما نیامدیم پشت در بمانیم و در همان اسفند پارسال تصمیم گرفتیم و شب اول ماه مبارک رمضان تیم ملی تفنگ و تپانچه را به برزیل اعزام کردیم. هنوز از آن اعزام بدهکارم. همان شب عید اداره مالیات حساب ما را تخلیه کرد اما متوقف نشدیم و کار را ادامه دادیم. ۲۳ نفر را به برزیل اعزام کردیم. بعد هم به ۷ کشور دیگر در سه رشته تفنگ، تپانچه و اهداف پروازی اعزام داشتیم که حاصل آن ۱۰ مدال طلا، نقره و برنز بود.
اعزام به هند ۳ میلیارد و نیم هزینه داشت
قربانی در خصوص لغو اعزام به مسابقات جام جهانی هند به خاطر مشکلات مالی گفت: از نظر فدراسیون برای اعزام آماده بودیم اما حدود ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه سفر بود. دو ماه قبل از اعزام هزینه سفر ۲ میلیارد و ۲۰۰ تومان بود که تورمها سبب شد که مبلغ بالا برود. حقوق ورزشکاران برای ما در اولویت است و همچنین درگیر هزینههای جاری هستیم.
چرا اجازه دهیم دیگر کشورها مدالها را کسب کنند
او افزود: ما در سال آینده ۷ اعزام داریم که بخشی از آنها حکم کسب سهمیه المپیک دارند. ما افتخار میکنیم که اولین سهمیه پاریس را هانیه رستمیان در ایران بدست آورد. امیر محمد نکونام هم با کمی فاصله نتوانست سهمیه بگیرد که اگر میگرفت اولین سهمیه مردان را گرفته بود. این رشته مدالآور است، وقتی میتوانیم این همه مدال را جمع کنیم چرا اجازه دهیم هند، فرانسه، چین و آمریکا آنها را بگیرند.
یک ریال از بودجه مجلس را به تیراندازی ندادند
او به بودجه مجلس اشاره کرد که سهم تیراندازی نشد و گفت: مجلس ۳۰۰ میلیارد بودجه بین فدراسیونها تقسیم کرد که یک ریال به فدراسیون ما ندادند. چطور نمایندهها زمانی که نیاز به مهمات دارند از ما کمک میخواهند. بودجهای که مجلس به ورزش داده برای فدراسیونهایی هزینه شد که برخلاف ما آنچنان پرهزینه نیستند. یک تیرانداز در هر تمرین ۸۰ تیر میزند. ۸۰ تیر که مبلغ آن ۴۰ تومن است یعنی یک ورزشکار روزی ۳ میلیون و ۲۰۰ تیر میزند. ۱۲ نفر در اردو داریم. در این رشته به پول و هزینه سنگین نیاز داریم. اما رشته های دیگر اینطور نیست.
باید برای تیم ملی پشتوانهسازی میکردیم
قربانی در ادامه گفت: با این شرایط خود را جمع و جور کردیم و نگذاشتیم اردوها متوقف شود. مسابقات آزاد را برگزار کردیم که از سراسر کشور در آن شرکت کردند. ۴۰۰ نفر استعدادیابی شدند که رکوردهای نزدیک به تیم ملی داشتند. نماینده انتخاب کردیم تا آنها را سازمان دهی کند. به نظر ما تیم ملی نباید فقط وابسته به چند نفر باشد. باید پشتوانه سازی کنیم. در قهرمانی جهان مصر نیز نفرات جوان را اعزام کردیم که اولین رویدادشان بود.
اگر محیط زیست همکاری کند دیگر کسی آهو و کبوتر نمیزند
وی گفت: مسابقات گلوله زنی را نیز در دستور کار قرار دادیم. اهداف پروازی بخش عمدهای از ورزش تیراندازی است. سلاح و مهمات زیادی در دست مردم است که برخی مجوز دارد و برخی ندارد. آنها از این سلاحها در روستا و جنگل استفاده میکنند و نسل حیات را برمیچینند. اگر محیط زیست حرف ما را گوش دهد از انرژی و توان ما استفاده کند تا بتوانیم اهداف پروازی را توسعه دهیم دیگر کسی آهو و کبوتر نمیزند. این کار را در هر استانی که رفتم برای اهداف پروازی گفتم.
با فدراسیون دانشگاهی و ستاد مبارزه با مواد مخدر تفاهمنامه امضا کردیم
وی به دو تفاهمنامه در این فدراسیون اشاره کرد و گفت: تفاهم نامه همکاری با فدراسیون ورزش دانشگاهی را به امضا رساندیم. توان بالایی در دانشگاهها وجود دارد و استانها میتوانند از این ظرفیتها استفاده کنند. باید از تمام ظرفیتهای موجود در کشور و تمام بخشها در جهت توسعه رشته تیراندازی بهره برد. همچنین تفاهم نامه همکاری فداسیون و ستاد مبارزه با مواد مخدر اخیرا به امضا رسیده است و قرار است در ابتدای این طرح با عنوان یاریگران زندگی از هر استان ۵ روستا در رشته تیراندازی تجهیز شوند و جوانان جذب رشته تیراندازی شوند.
رییس فدراسیون جهانی را به ایران دعوت کردیم
او گفت: از رئیس فدراسیون جهانی دعوت کردیم تا در ایران حضور داشته باشد و استقبال خوبی نیز از طرف وی انجام شد. ارتباط خوبی با فدراسیون جهانی داریم و نمایندگان ما نیز در بحث داوری به فدراسیون جهانی معرفی می شوند. در مجموع باید از همه ظرفیتهای داخلی و خارجی جهت توسعه و رشد رشته تیراندازی استفاده شود.
باید از همه ظرفیتهای موجود استفاده کنیم
رییس فدراسیون تیراندازی گفت: باید از همه ظرفیتها استفاده کنیم. جذب حداکثری داریم امیدهای زیادی را جذب کردیم. برخی مثل خانم هاشمی قهر کرده بودند. زمانی که او از دانمارک آمده بود به خانه اش رفتم. اینکه ورزشکارش در دانمارک موفق شده برای ایران افتخار است. کسی به ما در دنیا کمک نکرد. ما در خیلی جاها نماینده داریم. همچنین اینانلو را در اندونزی داریم. ما ارتباط خود را با فدراسیون جهانی برقرار کردیم. همانطور که گفتم از آنها دعوت کردیم به ایران بیایند تا آموزش مربیان و داوری را توسعه بدهیم. در بخش همگانی هم کار کردیم. همه مسئولان باید بدانند که اینجا ارث پدرشان نیست و باید از همه استفاده کنیم.
میتوان تا سال آینده به هزار روستا امکانات رایگان بدهیم
او گفت: برنامهریزی کردهایم تا به روستاها امکانات رایگان همچون اسلحه و سیبل بدهیم. تا سال آینده هزار روستا را میتوان تجهیز کرد. اگر از هر روستا ۵۰۰ دختر و ۵۰۰ پسر به این رشته بیایند مشکلات جامعه هم کم میشود.
پول زیاد است اما هرز میرود
وی در پاسخ به این سوال که با بودجه کم میشود این امکانات را ارائه داد، گفت: پول زیاد است اما هرز میرود. هزینه و مشکلات دارد اما وقتی رایگان به آنها امکانات بدهیم و سلاح و بخشی از مهمات را تامین کنیم خودشان در آینده کار را ادامه میدهند. بحران گرانی و تحریم هست اما پوزه دشمنان به خاک مالیده میشود.
انتهای پیام