[ad_1]
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران با اشاره به برگزاری ۱۲ جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران به همراه بیش از ۷۰ دستور کار و ۱۳۰ مصوبه در سال ۱۴۰۱ از ادامه خدمت رسانی با قوت بیشتر در سال ۱۴۰۲ برای شهروندان استان تهران خبر داد.
علاءالدین ازوجی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح عملکرد شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران در سال ۱۴۰۱ گفت: این شورا در سال گذشته ۱۲ جلسه برگزار کرده که بیش از ۷۰ دستور کار و ۱۳۰ مصوبه در پی داشته است؛ کارگروههای زیر بنایی، اقتصادی و سرمایه گذاری، آموزش و پژوهش و اجتماعی و فرهنگی زیر مجموعه این شورا هستند که ۳۰ جلسه در سال ۱۴۰۱ برگزار کردند و مصوبات خود را برای تصویب به شورای برنامه ریزی و توسعه استان تهران ارسال کردند.
وی افزود: طرح های جامع شهری، طرح هادی روستاها، موارد مرتبط با حریم و پیرامون حریم شهرها، اشتغال و سرمایه گذاری و اعتبارات پژوهشی از مهمترین موضوعاتی بود که در شورای برنامه ریزی و توسعه، مطرح و به تصویب رسیده است.
ازوجی درباره اعتبارات تخصیص داده شده به استان تهران در سال ۱۴۰۱ نیز گفت: به دلیل اهمیت و وجود شاخص های مهم اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در استان تهران، به این استان همواره نگاه و توجه ویژهای شده است تا به مردم استان تهران، خدمت شایسته تری ارائه شود.
وی تاکید کرد: بی تردید با نگاه ویژه دولت و تلاش مجموعه استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران امیدواریم اعتبارات سال ۱۴۰۲ برای استان تهران نیز نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته باشد تا طرح های نیمه تمام در مدار خدمت به مردم قرار گیرند و از این طریق خدمت رسانی به مردم افزایش پیدا کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با اشاره به اینکه استان تهران در منطقه و خاورمیانه از نظر سیاسی و جغرافیایی و با جمعیتی بالغ بر ۱۶ میلیون نفر، دارای موقعیت ویژهای است، افزود: استان تهران، قابلیتها و امکانات خاصی دارد که این ویژگیها به صورت خدمات به سایر استان ها ارائه شده و یا ساکنان استان های دیگر برای دریافت خدمات به تهران مراجعه میکنند.
وی ادامه داد: علیرغم ایجاد سامانههای مختلف برای انجام امور و تسهیل در کار مردم، اما با توجه به ساختار و وظایف تفویض شده، ترکیب نیروی انسانی مناسبی در سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران وجود ندارد؛ لذا تلاش کردیم این نقیصه را با آموزشهای تخصصی و انتقال تجربه در طول سال ۱۴۰۱ جبران کنیم. با وجود کمبودها، از ابتدای دولت سیزدهم سعی شده که برنامه ها را طوری پیش ببریم که استانهای دیگر از تجربه استان تهران استفاده کنند و برخی اقدامات از جمله ایجاد سامانههای اطلاعاتی و کاربردی به الگویی برای سایر استانها تبدیل شود.
انتهای پیام