خبر جدیدفرهنگ و هنر

گفت وگوی آزاد دانشجویی با محوریت حجاب و محدودیت‌های اجتماعی در دانشگاه تبریز

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

ایسنا/آذربایجان شرقی گفت وگوی آزاد دانشجویی با موضوع حجاب و محدودیت‌های اجتماعی با حضور دانشجویان در تالار شهید باکری دانشگاه تبریز برگزار شد.

دکتر عادل طاهری، مدیر امور فرهنگی دانشگاه تبریز در ابتدای این نشست در تشریح فلسفه و نحوه برگزاری گفت وگوی‌های آزاد دانشجویی گفت: گفتگوی‌های آزاد دانشجویی و کرسی‌های آزاد اندیشی به سبک تریبون آزاد دانشجویی در موضوع‌های مختلف در سال‌های اخیر و سال گذشته در مکان‌های مختلف از جمله در محل آمفی‌تئاتر روباز برگزار شده است.

وی هدف از برگزاری تریبون‌های آزاد دانشجویی را ارائه و انعکاس مطالبه دانشجویان، مطالبه گری و پرسشگری دانشجویان، شفاف‌سازی، بالا بردن بصیرت و ایجاد نشاط و پویایی در بین دانشجویان عنوان کرد و افزود: گفت وگوی آزاد دانشجویی با محوریت حجاب و محدودیت‌های اجتماعی، اولین تریبون آزاد دانشجویی است که امسال برگزار می‌شود و در صورت فراهم شدن بسترهای لازم و به‌خصوص وضعیت آب‌وهوای مناسب این تریبون‌ها در محل آمفی‌تئاتر روباز در محورهای مختلف برگزار خواهد شد.

یکی از دانشجویان شرکت‌کننده، در ابتدای این گفت وگوی آزاد دانشجویی با انتقاد از عدم حضور مسئولان و دست‌اندرکاران حوزه حجاب و عفاف در این تریبون آزاد دانشجویی گفت: حضور مسئولان و دست‌اندرکاران هر بخشی ضروری است، چرا که مسئولان بعد از شنیدن این دغدغه‌ها باید پاسخگو باشند.

این دانشجو در ادامه صحبت‌های خود گفت: برگزاری بعضی از این تریبون‌های آزاد دانشجویی در دانشگاه‌ها به‌صورت کلیشه‌ای و بدون نیازسنجی از جامعه و دانشگاه برگزار می شود و در این‌گونه تریبون‌های آزاد دانشجویی، اکثراً افراد موافق موضوع انتخاب‌شده، مشارکت دارند و افراد مخالف کمتر حضور دارند که نمونه بارز آن همین جلسه امروز با موضوع حجاب و محدودیت‌های اجتماعی است که اکثر افراد شرکت‌کننده موافق این مسئله هستند.

دانشجوی دیگری نیز با نقد عملکرد مسئولان و فعالان حوزه حجاب و عفاف و همچنین با تأکید بر اینکه مسئولان رفتار متناقضی در مورد مسئله حجاب و عفاف دارند، گفت: رفتار دوگانه و متناقض دستگاه‌ها، مسئولان و فعالان این بخش باعث شده که مسئله حجاب و عفاف در جامعه به این وضعیت بیفتد و امروز این مسئله به‌عنوان یکی از چالش‌های اجتماعی مطرح شود.

وی با تأکید بر اینکه امروزه مسئله حجاب و عفاف در جامعه ما سیاسی شده است، یادآور شد: نزدیک ۳۰ دستگاه و نهاد متولی عرصه حجاب و عفاف هستند و دراین‌ارتباط هم سالانه بودجه دریافت می‌کنند، ولی با کم‌کاری آن‌ها این وضعیت به وجود آمده است.

یکی دیگر از دانشجویان هم با تأکید بر اینکه رعایت حجاب در کشورمان به‌موجب قانون برای افراد الزامی است، گفت: بی‌حجابی و عدم رعایت حجاب طبق قانون مجازات اسلامی جرم محسوب می‌شود، ولی بااین‌وجود هر شهروندی حق دارد انتخاب داشته باشد و نباید آن‌ها را از داشتن حقوق اجتماعی محروم کرد.

دانشجوی دیگری هم دراین‌باره گفت: امروزه بیشتر مشکلات ما در بحث حجاب و عفاف، به خاطر فرهنگ‌سازی است و مسئولان و دستگاه‌های متولی هم دراین‌ارتباط می‌خواهند بدون داشتن برنامه اصولی یک‌شبه ترویج حجاب و عفاف را نهادینه و گسترش دهند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی با بیان اینکه گسترش بی‌حجابی و عدم رعایت حجاب و عفاف در جامعه ما بیشتر به خاطر رفتار دوگانه برخی مسئولان و دستگاه‌های متولی بوده است، اضافه کرد: رفتار نامناسب باعث شده‌ی برخی مردم لج بازی کنند و مشکلاتی درباره به وجود آورند.

 گفت وگوی آزاد دانشجویی با موضوع حجاب و محدودیت‌های اجتماعی از سوی مدیریت امور فرهنگی دانشگاه تبریز برگزار شد.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا