چوب بازی در جشنواره موسیقی فجر
[ad_1]
در آخرین شب از برگزاری سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر، دو گروه به چوب بازی پرداختند.
به گزارش ایسنا، فرهنگسرای نیاوران شب گذشته ـ دوم اسفندماه ـ با اجرای گروه موسیقی «پامچال» به سرپرستی امید نینواز از شهرستان تربت جام خراسان رضوی در بخش موسیقی نواحی سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در ساعت۲۱:۳۰ به کار خود پایان داد.
علی جمعه نینواز (نوازنده دهل)، حسین اصلاحی (نوازنده سرنا)، سعید سیاوشی و امیر علی کریمی صدر (چوب بازان) و امید نینواز (سرپرست و نوازنده دهل) اعضای گروه موسیقی «پامچال» از شهرستان تربت جام خراسان رضوی بودند که به اجرای موسیقی خراسان و چوب بازی پرداختند.
امید نینواز درباره فعالیت گروه «پامچال» گفت: «نواختن موسیقی و چوب بازی خراسانی در خاندان ما از نسلی به نسل دیگر منتقل شده است. پدر من علیجمعه نینواز ۵۰ سال است به دهل نوازی مشغول است و من نیز حدود ۲۰ سال میشود که کار خود را در این زمینه شروع کرده ام و از سال ۱۳۸۰ به صورت گروهی تحت عنوان پامچال کارمان را ادامه می دهیم.»
این هنرمند افزود: «چوب بازی به دوشکل یکچوبه و دوچوبه انجام میشود که چوب بازان ما به اجرای دو چوبه پرداختند و تعداد حرکاتی که آنها در این بازی داشتند، حدود ۱۸ حرکت بود که این حرکات در روند اجرا تکرار هم میشود.»
گروه «پامچال» در آخرین شب سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر در فرهنگسرای نیاوران قطعاتی را مثل مقام «راه جنگ عجم»، پیش درآمد و جنگ چوب یا همان چوب بازی نواختند.
همچنین در دیگر اجرا چوببازی خراسان را این بار در کوشک باغ هنر شاهد بودیم.
بر این اساس در سانس دوم از آخرین اجراهای اقوام در کوشک باغ هنر، شامگاه گذشته دوم اسفندماه از ساعت ۲۱:۳۰ گروه «چوببازی خراسانی» برای اجرای رقص چوب بازی بر روی صحنه رفتند.
اعضای این گروه را آریا علی ملکی و عید محمد (دهلنوازان)، محمد اصلانی (سرنا)، امید علی ملکی (سرپرست گروه)، آرش تیموری، میلاد قاسمزاده، مبین امیری، عرفان چکی، میلاد دربار و قاسم بهشتی (حرکات نمایشی) تشکیل دادند.
این بخش از جشنواره و در واقع رقص چوببازی دقایق شادی را برای مخاطبان ایجاد کرد و با استقبال بالای آنها مواجه شد.
* تصاویر این گزارش مربوط به جوب بازی در تالار کوشک هنر است.
انتهای پیام