خبر جدیدفرهنگ و هنر

پیاده‌روی یک ارتشی از شمال تا جنوب جبهه

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

هر زمان که ارتش عملیات داشته، حضور داشتم؛ هر عملیاتی که دشمن علیه ما داشته چه صدام و چه منافقین من حضور داشتم؛ البته به دلیل اینکه بازرسی بودم و باید عملیات را بررسی می‌کردم و اکثر اوقات کنار فرمانده نیرو بودم.

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ ناصر آراسته از پیشکسوتان ارتشی و همرزم شهید صیاد شیرازی روایت می‌کند: «بعد از آن که شهید صیاد شیرازی فرمانده نیروی زمینی شد، من را به بازرسی نزاجا(نیروی زمینی ارتش) منتقل کرد تا وقتی که او شهید شدند من جانشین سرپرست و رئیس بازرسی نیروی زمینی بودم. بعد از شهید صیاد نیز تا پایان جنگ در همین شغل و البته تمام مدت در جبهه‌ها بودم و بعد از اتمام جنگ فرمانده دانشگاه افسری شدم.

تا پایان جنگ  دو بار از «نهر قمیجه» تا «اشنویه» را با پای پیاده رفته‌ام. از جنوبی‌ترین منطقه عملیاتی تا شمالی‌ترین نقطه در وقت خوشی و آسایش و پدافند ثابت هــم نـرفتم به هنگام عملیات رفتم. هر زمان که ارتش عملیات داشته، حضور داشتم؛ هر عملیاتی که دشمن علیه ما داشته چه صدام و چه منافقین من حضور داشتم؛ البته به دلیل اینکه بازرسی بودم و باید عملیات را بررسی می‌کردم و اکثر اوقات کنار فرمانده نیرو بودم و حضور داشتم.

زیر آتش و در گرماگرم نبرد و به مناسبت نبرد، این عرض هزار کیلومتری را دو بار پیاده طی کرده‌ام. همچنین بدون ویزا «حلبچه» رفتم، بدون ویزا تا نزدیک «القرنه» رفتم و هرجایی که نیروهای مسلح ما در خاک عراق پیشروی داشتند، حضور یافته‌ام. شاهد من در آن پیاده‌روی رزمی از اشنویه تا نهر قمیجه یا دهانه فاو، سرهنگ زرهی فردپور هستند که بازنشسته شدند و آن زمان افسر عملیات بازرسی نیرو بودند و ما با ایشان تمام عملیات‌های ارتش را بازرسی عملیاتی کردیم

در حین عملیات یعنی یا در هجوم‌ها یا در دفاع‌ها در میادین مین زیر بمباران و رگبار گلوله‌ها در عقب‌نشینی‌ها یا در پیشروی‌ها در تک‌ها. در پاتک‌ها. آخرین شغلم در ارتش جانشینی فرماندهی کل ارتش بود.

دو میلیون و ۵۰۰هزار سرباز پاکباز ارتش با متوسط زمانی ۲۱ ماه در جنگ شرکت کردند. آمار بزرگی است ۲۷۰ هزار پایور ،افسر، درجه دار کارمند و دانشجوی ارتش در جنگ شرکت کردند که ۲۱۲ هزار نفر از آنان مستقیماً در جنگ حضور داشتند با متوسط زمانی ۵ سال (۶۰ ماه) حضور در جنگ.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا