پلمب ۳۵ واحد صنفی در خراسان رضوی
[ad_1]
ایسنا/خراسان رضوی مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: از ۱۵ اسفند سال قبل تاکنون حدود ۳۵ واحد صنفی در سطح استان به دلیل تکرار تخلف پلمب شدهاند که بخشی از آن در سطح شهرستان مشهد بوده است. در کل استان تقریبا ۲۵۰ هزار واحد صنفی داریم که حدود ۱۲۰ هزار واحد از آن در شهر مشهد مستقر است.
امیررضا رجبی امروز، سوم فروردین ماه، در چهارمین نشست خبری قرارگاه مرکزی زائران خراسان رضوی که با حضور برخی از مدیران استانی و شهر مشهد در محل بازار رضا(ع) برگزار شد، در خصوص نظارت و بازرسی بازار خصوصا در رینگ اصلی منتهی به حرم مطهر امام رضا(ع) اظهار کرد: پایگاههای مشترک نظارت و بازرسی در چهار مسیر منتهی به حرم مطهر ایجاد شده که در این پایگاهها نمایندگان تمام دستگاههای نظارتی حضور دارند. همچنین پایگاههای گشت سیار نیز در این چهار مسیر شکایات را دریافت میکنند. در خراسان رضوی بالغ بر ۶۰۰ نفر بازرس و ناظر مشغول فعالیت هستند که تقریبا نیمی از آنها در شهر مشهد حضور دارند.
وی افزود: یکی از اقدامات خوب سال جاری بازگشت مبالغ اجحاف شده در حق زائران بوده است. اولویت ما بازگشت وجوه و پس از آن تشکیل پرونده برای واحد صنفی متخلف است. از آغاز طرح ویژه نوروزی حدود ۶۷۰ مورد دریافت حضوری شکایت داشتیم که در این موارد بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان عودت مبالغ به شاکیان انجام شده است.
مدیر کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تصریح کرد: از ۱۵ اسفند که طرح ویژه بازرسیهای نوروزی آغاز شد، در کل استان بیش از ۴۳ هزار مورد بازرسی در حوزههای مختلف صنفی، تولیدی و صنعتی انجام و تقریبا حدود ۶۰۰۰ پرونده تشکیل شده است. ارزش ریالی این پروندهها بالغ بر ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است.
محسن داوری، فرماندار مشهد نیز خاطرنشان کرد: به نظر میرسد رضایتمندی زائران بیشتر از سالهای گذشته بوده است. یکی از حوزههایی که مردم در سالهای گذشته از آن ابراز نارضایتی میکردند، مساله اقامت بود که امسال به دلیل ساماندهی هتلها، میهمانپذیرها و خانهمسافرها کمترین نارضایتی در این زمینه وجود دارد.
وی افزود: ارتباطگیری زائران با افراد خدمترسان رشد پیدا کرده و سامانه ۳۷۰۴۵ تاکنون نزدیک ۲۰ هزار تماس تلفنی داشته است.
فرماندار مشهد در خصوص فعالیت رستورانها در ایام ماه رمضان با توجه به حضور همزمان زائران تصریح کرد: برای این موضوع تدبیر شده است. رستورانهای محل اقامت زائران برای این افراد فعال است. تمام امکانات سرو غذا برای زائران در مکانهایی که اقامت داشته و در محل تردد آنها از جمله ترمینال، فرودگاه و راهآهن محیا شده که هم حرمت ماه مبارک رمضان رعایت شود و هم زائران بهره ببرند.
داوری ادامه داد: در برخی مکانها که عموما زائران حضور دارند مانند کمپ غدیر، تدابیری اندیشیده شده و برخی اصناف فعالیت کنند. در محافل نزدیک حرم نیز با رعایت مبانی اعتقادی سرویسدهی محدود وجود دارد و باید حرمت ماه مبارک رمضان رعایت شود.
انتهای پیام