[ad_1]
ایسنا/گلستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به دریافت زیرمیزی از سوی برخی پزشکان واکنش نشان داد و گفت: متاسفانه برخی از مردم هم تمایلی برای طرح شکایت از پزشکان متخلف و زیرمیزیبگیر ندارند.
دکتر سعید گلفیروزی امروز یکشنبه ۱۷ اردیبهشت در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان اظهار کرد: در راستای بهرهمندی بهتر مردم بهویژه اقشار محروم از خدمات درمانی، درمانگاههای تخصصی و فوقتخصصی را با تعرفه دولتی در سطح استان فعال کردیم که درمانگاه دزیانی از جمله این مراکز است.
وی با بیان اینکه خدماتی مانند شیمیدرمانی و فیزیوتراپی با تعرفه دولتی در دزیانی حال انجام است و تعداد بیماران تا ۸۰ درصد افزایش یافته است، افزود: تمامی اعضای هیئتعلمی استان مکلف شدند در مرکز دزیانی حضور پیدا کنند تا اقشار کمدرآمد با حضور در این مراکز کمی از بار هزینههای درمانی آنها کم شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان دریافت زیرمیزی از سوی برخی پزشکان را اقدامی ناپسند خواند و یادآور شد: همکاران ما با افرادی که از سوی پزشک موردنظر مجبور به پرداخت زیرمیزی شدند مذاکره کرده و از آنها درخواست کردند که برای این موضوع طرح شکایت کنند تا ضمن بازگشت پول پرداختی، با پزشک متخلف برخورد شود اما متاسفانه برخی از هماستانیها حاضر به طرح شکایت از پزشک متخلف نشدند.
گلفیروزی در ادامه به رویکرد دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مسئله سگگزیدگی اشاره کرد و توضیح داد: نحوه مدیریت این موضوع در سالهای اخیر متفاوت شده و مسئله زندهگیری سگهای ولگرد مطرح است، در حال حاضر مدیریت زندهگیری سگها بر عهده شهرداری است و دانشگاه علوم پزشکی بهعنوان ناظر فعالیت دارد.
وی با اشاره به اینکه جلسات متعددی را در قالبهای مختلف با فرمانداران و شهرداران برگزار کردیم تا مسئله سگهای ولگرد مدیریت شود، خاطرنشان کرد: تلاش ما تعامل بیشتر با دستگاههای متولی است، سگگزیدگی در برخی شهرستانها اعم از گمیشان، آققلا، مراوهتپه و بخشی از مناطق گنبدکاووس پررنگتر است به همین علت برنامهریزی در شهرستانهای مختلف میتواند متفاوت باشد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان به گلایه مردم مبنی بر آبیاری مزارع با فاضلاب اشاره کرد و توضیح داد: آبیاری شالیزارها با فاضلاب موضوع متفاوتی است و حتما پیگیری خواهیم کرد.
گلفیروزی به برنامههای دانشگاه علوم پزشکی گلستان در مسئله جوانی جمعیت اشاره کرد و متذکر شد: بررسیها حاکی از آن است که علاوهبر شرایط اقتصادی مسائل دیگر اعم از زمان، مسئله فرهنگی، نگرش زوجین به زندگی و غیره بر مسئله فرزندآوری تاثیر دارد و صرفا مسئله مالی مطرح نیست.
وی به رتبه ششم دانشگاه علوم پزشکی گلستان در حوزه جوانی جمعیت اشاره کرد و افزود: فعالیتهای ما خوب است و در استان جزو دستگاههای برتر هستیم، از طرفی سیاستگزاران هم به این موضوع قائل هستند و به نظر میرسد باید فعالیتهای گستردهتر و کاملتری به ویژه مشوق مالی برای تشویق به امر فرزندآوری در نظر گرفته شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان با بیان اینکه چهار هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی گلستان تحصیل میکنند که ۴۰۰ نفر آنها، خارجی هستند، افزود: بیشتر دانشجوهای خارجی اهل عراق هستند، یکی از علل عدم استقبال دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاههای گلستان نبود زیرساخت است که باید رفع شود.
گلفیروزی از تلاش برای جذب دانشجویان خارجی از کشور هند، عراق و دیگر کشورها در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی خبر داد و خاطرنشان کرد: علاوهبر ایجاد خوابگاههای دانشجویی باید عوامل دیگر اعم از هیئت علمی تقویت شود.
انتهای پیام