[ad_1]
رییس مرکز پژوهش های مجلس با بیان اینکه فرهنگ بیمه در کشور آن طور که باید شکل نگرفته است، گفت: استفاده از فناوری و هوشمندسازی از جمله مولفه هایی هستند که می توانند در ارتقای مطلوبیت بیمه در جامعه موثر باشند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، جلسه مشترک این مرکز و سندیکای بیمهگران ایران، با حضور بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهشهای مجلس، سیدمحمد کریمی دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران، مسعود بادین مدیرعامل بیمه آسیا و معاونان و کارشناسان دو طرف برگزار شد.
نگاهداری در این نشست با بیان اینکه صنعت بیمه در کشور تا افق چشمانداز آن فاصله زیادی دارد، گفت: فرهنگ بیمه در کشور آن طور که باید شکل نگرفته است و در این زمینه نیازمند اقداماتی موثر هستیم.
وی افزود: به دلیل آنکه در کشور هر ساله با بروز حوادث طبیعی به اشکال مختلف روبرو هستیم، نیاز داریم تا صنعت بیمه ارتقا و دایره شمول آن گسترش پیدا کند.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس، با بیان اینکه صنعت بیمه در کشور هنوز صنعت نوپایی به حساب میآید، تصریح کرد: کار کارشناسی و پژوهش در صنعت بیمه میتواند به بالندگی این حوزه کمک کند.
وی در ادامه با اشاره به نقش فناوریهای نوظهور در عرصهها مختلف، ادامه داد: استفاده از فناوری و هوشمندسازی از جمله مولفههایی هستند که میتوانند در ارتقای مطلوبیت بیمه در جامعه موثر باشند.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس در پایان، آمادگی این مرکز در زمینه بررسی مسائل صنعت بیمه کشور و تهیه گزارشهای کارشناسی در این زمینه را اعلام کرد.
بیمه در کشور مظلوم واقع شده است
سیدمحمد کریمی نیز در این نشست، عنوان کرد: صنعت بیمه، پدیده خوب و خدمتگزاری است که از خود مردم برای آنها هزینه میکند.
وی افزود: در بسیاری از کشورهای دنیا انجام تمام امور خرد و کلان و همچنین سرمایهگذاری در امور مختلف وابسته به صنعت بیمه است که این مهم در کشور ما باید تقویت شود.
دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران، با بیان اینکه برای توسعه صنعت بیمه نیازمند همکاری و فرهنگ سازی هستیم، خاطرنشان کرد: بیمه در کشور مظلوم واقع شده و آن طور که باید مورد حمایت قرار نگرفته است.
وی ادامه داد: ضریب نفوذ بیمه در ژاپن حدود ۱۱ درصد، در آمریکا ۱۰ درصد و در ایران حدود ۲ درصد است در حالیکه برنامه ششم توسعه بر رقم ۷ درصدی در این زمینه تاکید کرده است و باید به رسیدن به این جایگاه تلاش کنیم.
کریمی با بیان اینکه در کشورهای پیشرفته از صنعت بیمه، مالیات بر ارزش افزوده دریافت نمیشود، تصریح کرد: مالیات بر ارزش افزوده در بیمهنامه و پرداختی به سایر دستگاهها از مسایل مهم صنعت بیمه هستند که اگر برای آنها فکری شود میتوان به رشد بیمهها امیدوار بود.
فرهنگسازی در بیمهگری به ارتقای جایگاه این صنعت کمک میکند
مسعود بادین نیز در این نشست بزرگترین تهدید صنعت بیمه را اتخاذ سیاستهای ناصواب دانست و گفت: فرهنگسازی در بیمهگری به ارتقای جایگاه این صنعت کمک میکند.
مدیرعامل بیمهآسیا خاطرنشان کرد: با ابتکارات نوین و هوشمندسازی فرایندهای بیمه، میتوان به رشد این حوزه و تقویت ضریب نفوذ آن در جامعه امیدوار بود.
در پایان این جلسه بر لزوم تقویت همکاریهای دوجانبه تاکید شد.
انتهای پیام