[ad_1]
رییس اداره هماهنگی مراکز تماس سامانه ۱۳۷ پلاس گفت: مرکز تحول و نوسازی شهرداری تهران و سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران و مرکز ۱۳۷ پلاس در حال تولید QRکد هستند که در این طرح هر حوزه یک QR کد خواهد داشت که در پشت اتاق تمام کارمندان شهرداری نصب خواهد شد تا انتقاد و شکایت از نحوه خدمترسانی قابل ثبت و پیگیری باشد.
به گزارش ایسنا، پژمان صدری در خصوص تشریح فعالیت های این اداره اظهار کرد: بیشتر فعالیت های این اداره درباره مراکز تماس غیرشهرداری و بخشی هم شهرداری بر اساس وظایف محول شده است که از ابتدای سال ۱۴۰۱ در حوزه های تبلیغات، ترویج و مشارکت نیز شروع به فعالیت کرده ایم.
صدری با بیان اینکه یکی از اتفاقات خوب سال گذشته بحث ترویج فرهنگ مشارکت شهروندی است، افزود: از ۳ ماه آخر سال گذشته این فعالیت به شکل جدی تری دنبال شد که در آن خواسته ما سوق دادن شهروندان به استفاده از فضای مجازی بود که بسیار موفق بودیم.
وی در ادامه توضیح داد: در حوزه ترویج فرهنگ مشارکت شهروندی که مدنظر آموزش چهره به چهره بود آمار خوبی توانستیم ثبت کنیم که شاهد رشد استفاده مردم از فضای مجازی ، تهران من و اپلیکشین ها بودیم که نتیجه آن افزایش ۵۴ درصدی ثبت پیام توسط شهروندان بود و هرچند این ۵۴ درصد به نسبت کل پیامها عدد قابل توجهی نیست ولی نشان دهنده رشد اقبال مردم به این روش ها است.
رییس اداره هماهنگی مراکز تماس سامانه ۱۳۷پلاس در خصوص دوره های آموزشی با بیان اینکه حدود ۶ – ۷ هزار نفر در این آموزش ها بطور مستقیم و غیرمستقیم شرکت کرده اند توضیح داد: بر اساس دستورالعمل هایی که به مربیان داده ایم و آموزش هایی که دیده اند تاثیر گفتمان بین مردم و مربیان محسوس بوده و این رشد نسبی حتی در فروردین ماه سال جاری با وجود تعطیلات در سطح تمام مناطق دیده می شود.
صدری با بیان فواید استفاده از وب سرویس ها مانند پشت خط نماندن شهروندان ، از امکان ارائه مستندات توسط خود شهروند و امکان بارگذاری صدای شهروند و حتی ارسال دقیق نقطه مکانی اطلاع داد.
وی در ادامه گفت: مربیان بعنوان سفیران آموزشی با در نظر گرفتن اینکه شهروند انتخاب شده شهروند اجباری نباشد در سرای محله ها ، فرهنگسراها ، مساجد و مدارسی که خودشان تمایل داشتند مشارکت داشته باشند فضای سرویس و فضای مجازی را تشریح کردند تا شهروندانی که دغدغه دارند موضوعات را بتوانند منتقل کنند.
صدری افزود: ارتقا سطح آموزشی مربیان و استفاده از ظرفیت های جشنواره های شهرداری بصورت سمینار از اهداف سال ۱۴۰۲ اداره مراکز تماس است.
رییس اداره هماهنگی مراکز تماس سامانه ۱۳۷پلاس بحث ساماندهی تابلوهای ۱۸۸۸ در ساختمان ها و مجموعه های شهرداری را از دیگر اقدامات مثبت دانسته که بعد از ۳-۴ ماه با طراحی های مختلف در اواخر سال گذشته به تایید رسیده و موسسه همشهری بعد از ثبت سفارش ۱۵۰۰ تابلو پلکسی توسط مناطق در حدود صد عدد آماده و تحویل مناطق ۳ و ۷ و ۹ داده که جایگزین تابلوهای اطلاع رسانی ۱۸۸۸ قدیم است.
وی با اشاره به اینکه ماهیت عملکردی سامانه ۱۳۷پلاس برای معرفی به مردم بسیار اهمیت دارد، افزود: مردم باید بدانند ۱۸۸۸ و ۱۳۷ تجمیع شده اند و خدمات به صورت یکپارچه ارائه می شود.
صدری در ادامه با توضیح اینکه نصب تابلوهای پلکسی در سطح تمام ساختمانها، مجموعه های شهرداری، میادین، سراها، ایستگاههای اتوبوس، غرف و کیوسک های بازیافتی حتی روی بدنه اتوبوس ها و متروها انجام خواهد شد گفت : این خدمات برای این است که مردم با اسکن QR کدهای موجود در قسمت پایینی این تابلوها راحت تر مسائل و موضوعات خود را منعکس کنند. همچنین استیکرهای ۱۲۴ ناحیه روی خودروهای۱۳۷پلاس به ابعاد ۲۵*۲۵ سانت در هر سه طرف خودروها – طرف چپ راست عقب- طراحی شده که در تمام نواحی شهروندان به وب سرویس وصل و ثبت پیام را انجام دهند.
بر اساس گزارش سایت شهر، صدری در خصوص QR کدها گفت: مرکز تحول و نوسازی شهرداری تهران و سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران و مرکز ۱۳۷ پلاس در حال تولید QRکد هستند که در این طرح هر حوزه یک QR کد خواهد داشت که در پشت اتاق تمام کارمندان شهرداری نصب خواهد شد تا انتقاد و شکایت از نحوه خدمترسانی قابل ثبت و پیگیری باشد و این درگاه جزو درگاههای ورودی سامانه خواهد بود و مردم می توانند نکات و موضوعات را منعکس کنند.
انتهای پیام