[ad_1]
نایب رئیس فراکسیون انقلاب مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد که به همان میزان که تلاش برای گشایش اوضاع اقتصادی و معیشتی مردم اولویت غیر قابل اغماض در سیاستگذاری ها است باید برای امیدآفرینی و امیدوار کردن جامعه دغدغهمند بود.
محسن پیرهادی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در آغاز سال جدید و تاکید ایشان بر تقویت اعتماد عمومی و توجه دادن مسئولان به امیدآفرینی در جامعه، بیان کرد: نخستین گام در امیدآفرینی جامعه این است که ما نارضایتی مردم را در برخی مسائل و موضوعات ببینیم و آن را به رسمیت بشناسیم و سپس با ریشهیابی و آسیبشناسی آن را به رضایت اجتماعی بدل کنیم.
شاهد نوعی بی رغبتی جمعی به موضوعات جمعی در جامعه هستیم
وی در ادامه اظهار کرد: امیدوار بودن و امید داشتن به تغییر شرایط همواره مهمترین عامل در رضایت از زندگی و کاهش اضطراب و افسردگی جامعه است. توجه به این موضوع مکررا در روایات مورد تاکید قرار گرفته است. به رغم این مهم امیدآفرینی و سیاستگذاری برای نشاط اجتماعی موضوعی که در سیاستگذاری فرهنگی و اجتماعی نادیده گرفته شده است و در پی تحریمها و افزون شدن فشار معیشتی بر دوش خانوادهها و پاندمی کرونا در سه سال گذشته سبب شده که ما در جامعه شاهد نوعی بی رغبتی جمعی به موضوعات جمعی یا اصطلاحا تلخکامی اجتماعی در بخشی از جامعه باشیم و جبران این تلخکامی اجتماعی اقدامی مهم و غیر قابل اغماض است.
دوری از برچسبزنیهای سیاسی و بیهوده
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکید مهم رهبر معظم انقلاب بر پرهیز از دو قطبی سازیهای سیاسی و داشتن اغماض در برخی اختلاف نظرهای سیاسی، تصریح کرد: توصیه مهم رهبر انقلاب بر اغماض از اختلاف نظرهای سیاسی اصلی اساسی در همدلی و انسجام ملی است چرا که در برخی موارد و امور اجتماعی، جمعی هیجانی رفتار میکنند و با برچسب زدن های سیاسی به افرادی که دلسوز کشور و مردم هستند ناخواسته روند را به سمت ایجاد شکاف سیاسی و اجتماعی سوق میدهند، بنابراین اجتناب و دوری از برچسب زنیهای سیاسی و بیهوده و جبران این روند حتما اقدامی موثر در احیای اعتماد عمومی و تقویت همدلی و انسجام ملی خواهد بود.
برخی با ارائه راهکارهای هیجانی آب به آسیاب دشمن می ریزند
وی در ادامه با تاکید بر ضرورت مسئولانه اقدام کردن در فضای سیاسی کشور خاطر نشان کرد: سخنرانی اخیر مقام معظم رهبری در حرم رضوی آخرین نسخه نقشه راه را پیش پای مردم و مسئولان نظام نهاد.نقشهای که باید اولویت عملکردی مسئولان قرار گیرد، تا منجر به امیدآفرینی، وحدت ملی و توسعه اجتماعی_اقتصادی کشور شود.متاسفانه در شرایطی که دشمنان مترصد موقعیتی برای تضعیف اعتماد عمومی هستند ،برخی با ارائه راهکارها ونسخههای هیجانی آب به آسیاب دشمن میریزند و باعث ملتهب شدن فضای سیاسی کشور و دمیدن بر نارضایتی های اجتماعی میشوند.
وی افزود: در این میان سهم و جایگاه سه قوه بخصوص رئیسجمهور قابل توجه است.همانطور که رییس جمهوری با اولویت دادن به دیدار مردمی و سفرهای استانیاش نشان داده در مردمداری پیشرو است و عزم جدی در بازسازی اعتمادعمومی دارد، توجه بیش از پیش او به انتصابات و سپردن منصبان به افراد شایسته، کاردان، معتمد مردمی و متخصص نیز امری ضروری است. ضرورتی که خروجی آن هم مردم و هم نخبگان را دلگرم و امیدوار خواهد کرد.
انتهای پیام