محورهای سبک زندگی فاطمی تبیین و ترویج شود
[ad_1]
حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی در آئین اختتامیه اولین سوگواره ملی نوحههای فاطمیه با عنوان «خانه مادری» گفت: اجرای هنرمندانه و مضامین والا و بلند اشعار و نوحهها منشأ برکات فرهنگی است.
به گزارش ایسنا، مراسم اختتامیه اولین سوگواره ملی نغمهها و نوحههای فاطمی با عنوان کنگره «خانه مادری» با حضور حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی، رییس سازمان تبلیغات اسلامی، سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، وحید یامین پور معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و جمعی از پیرغلامان، ستایشگران، نغمه پردازان، شعرای آئینی و مسئولان کشوری در سالن همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
این مراسم با قرائت قرآن کریم توسط قاری بین المللی عباس نژاد و شعرخوانی صابر خراسانی آغاز شد.
در ادامه، حجتالاسلام قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: شاید یکی از مهمترین تکیهگاهها این باشد که تمام مردم این بلاد اهل محبت به مادر( حضرت زهرا سلام الله علیها) هستند و این تعلق خاطر به مادر و خانه مادری، عامل وحدت و یکپارچگی است.
وی افزود: در میان مردم کمتر کسی است کسی که قصد تعرض به خانه مادری داشته باشد و اگر باشد میداند مردم با غیرت و مومن، با تمام باور در مقابلش محکم ایستادهاند.
سیدحمید سجادی نیز در این مراسم گفت: برگزاری این کنگره با نگاهی محتوایی و تحول گرایانه، مسیر روشن نغمه پردازی و مدح دینی را جانی دوباره میبخشد و روحی تازه بر پیکره هنر متعالی شعر میدمد لذا زحمات برگزار کنندگان را ارج مینهیم و از آنها تشکر میکنیم.
وی افزود: امروز با وجود تمام سختیها و دشمنیها در جنگ ادراکی، ستون استوار برپایی مجالس و محافل انس با قرآن کریم و آلالله، جوانان هستند. جوانان، سرمایههای عظیم و ظرفیتهای بیبدیل انسانی که نیروی محرکه، کارآمد و توانمند ایران عزیزمان و آیندهسازان وطن هستند؛ جوانانی که در همین کنگره نیز شاهد حضور پررنگ آنان هستیم و و نقشآفرینی آنها در تمام عرصههای علمی، فرهنگی، هنری و ورزشی مشهود است این در حالی است که بخش اعظم دستاوردهای انقلاب به برکت حضور و فعالیت نسل جوان است.
سجادی گفت: در جامعه مادحین و ذاکرین اهل بیت علیهمالسلام شاهد حضور پرشور نوجوانان و جوانان هستیم که محبت آل طه در وجودشان نهادینه شده و با انگیزه و اشتیاق و هیجان وصفناپذیر جوانی که مختص این نسل و این سنین است در مراسم مذهبی شرکت میکنند و هنرمندانه برنامههای مذهبی را مدیریت میکنند. این ظرفیت بزرگ و این عاشقانههای زیبا را که ویژگی فرزندان ما است باید قدر بدانیم و با برنامهریزی، سیاست گذاری و نگاهی متحول و هدفمند در راستای آموزش صحیح و نهادینه ساختن اصول دینی و معرفتی و آرمانهای والای انسانی در نسلهای آینده گام برداریم.
وی افزود: در این مسیر قطعاً بهره گیری از تجربیات ارزشمند پیشکسوتان و تلمذ از مکتب بزرگان را نباید از یاد ببریم.
وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: امروز جامعه، خانوادهها و بخصوص جوانان به دنبال سبک زندگی سلامتمحور هستند و این وظیفه مسئولین و کارشناسان فرهنگی و دینی است که محورهای سبک زندگی فاطمی و شیعی را که سعادت، آرامش و خوشبختی توأم با عاقبت بخیری را به همراه دارد و زندگی فردی و اجتماعی را توأمان مورد توجه قرار داده است را تبیین و ترویج کرده و آموزش دهند.
سجادی با بیان اینکه در این دوران، ما بیش از هر زمان دیگر نیازمند احیای سبک زندگی فاطمی و علوی هستیم اظهار کرد: عشق، علاقهمندی به خانواده و فرزندان، ازدواج آگاهانه و آسان، آیندهنگری، ایثار و پایداری، جنگیدن و ایستادن تا پای جای در راه اعتقاد، عزت، آزادگی، سربلندی، سرافرازی و جاودانگی تمام آن چیزی است که باید بیاموزیم و به آن عمل کنیم.
وی گفت: به عنوان نماینده دولت،این آمادگی را داریم که در همراهی و مساعی با سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان هیئتها و تشکلهای دینی از جوانانی که در این مسیر به فعالیت میپردازند، حمایت کنیم.در وزارت ورزش و جوانان حامی این برنامهها هستیم و معتقدیم استمرار و رشد کمی و کیفی این برنامههای فرهنگی، عنصرجریان سازی فرهنگی و توسعه آن، برای تحقق تمدن نوین اسلامی است.
انتهای پیام