خبر جدید

فواید روزه‌داری برای سلامت چیست؟

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که روزه‌داری برای کنترل قند خون و کاهش وزن اضافی مفید و حتی ممکن است اثرات پیری را معکوس کند.

به‌نقل از ای‌بی‌سی، از محافل سلامتی گرفته تا فرایض مذهبی، روزه‌داری توسط افراد مختلف و به دلایل مختلف انجام می‌شود. در واقع یک نظرسنجی اخیر در ایالات‌ متحده نشان داد که ۱۰ درصد از آمریکایی‌ها می‌گویند درگیر نوعی رژیم روزه هستند. روزه‌داری بیشتر از سایر شیوه‌های غذایی محبوب مانند گیاهخواری(سه درصد)، مدیترانه‌ای(پنج درصد) و کتو(هفت درصد) است.

فران اسمیت، نویسنده نشنال جئوگرافیک، گفت: به‌ نظر نمی‌رسد روزه‌داری متناوب یا محدود کردن غذا خوردن به تعداد ساعات معینی در روز ضرری داشته باشد.

وی اساس علمی روزه گرفتن را بررسی کرد.

اسمیت دریافت که دهه‌ها تحقیق مزایای روزه‌داری را نشان می‌دهد؛ برای کنترل قند خون، ارتقاء سلامت قلب، کاهش وزن اضافی، محافظت در برابر بیماری‌های مزمن و شاید به تاخیر انداختن زوال شناختی مفید حتی ممکن است به معکوس کردن اثرات پیری کمک کند.

وی اظهار کرد: روزه‌داری متناوب فرآیند سلولی به‌ نام اتوفاژی را ترویج می‌کند که یک روش عالی برای خودخواری است. سلول‌های شما بقایای خود را خود می‌بلعند و این فرآیند به سلول‌ها اجازه می‌دهد تا خود را با اجزای کاربردی پر کنند و عملکرد بسیار بهتری داشته باشند.

اسمیت تصریح کرد که این تحقیق، روزه‌داری طولانی مدت که می‌تواند باعث از دست دادن عضلات و مشکلات دیگر شود را شامل نمی‌شود.

اما فواصل کوتاه‌مدت بدون غذا می‌تواند به‌ طور تقریبی برای همه افراد مفید باشد؛ حتی کسانی که از نظر جسمی سبک زندگی دشواری دارند. نتایج تحقیقی نشان داد هنگامی که رژیم روزه‌داری به آتش‌نشانان سن‌دیگو که در فصل طاقت‌فرسا آتش‌سوزی کالیفرنیا کار می‌کردند، معرفی شد و آنان به‌خوبی واکنش نشان دادند.

اسمیت بیان کرد: هیچ مشکلی در عملکرد آنان وجود نداشت و در واقع رژیم غذایی همه نوع فوایدی را نشان داد. آنان به راستی بهبودهایی را در عملکرد قلب و سطح قند خود نشان دادند.

از حذف صبحانه روزانه گرفته تا تغییر الگوهای غذایی در هفته، محققان طیف گسترده‌ای از پروتکل‌های روزه‌داری را حتی روی خودشان آزمایش کرده‌اند.

نسبت ایده‌آلی برای میزان و زمان خوردن ممکن است وجود داشته باشد اما علم هنوز باید این نسبت را درک کند.

اسمیت اشاره کرد: یکی از چیزهای در واقع جالب برای من در گزارش این موضوع این است که چگونه بسیاری از دانشمندان در زمان پیری و با داشتن طول عمر روزه می‌گیرند. آنان با شواهد متقاعد شده‌اند.

نتیجه نهایی این تحقیق این است که بررسی کنید چه چیزی برای شما مناسب است.

 اسمیت نتیجه گرفت: هر پروتکل روزه‌داری بهتر از عدم وجود پروتکل روزه‌داری است.

وی در گزارش خود دریافت که محققی دیگر حتی رژیمی طراحی کرده است که بدن را فریب می‌دهد تا فکر کند روزه است.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا