خبر جدیدفرهنگ و هنر

زندگینامه‌ مستند حاج قاسم در «سرباز؛ قاسم سلیمانی»

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

سردار شهید قاسم سلیمانی، شاید تنها رزمنده‌ای باشد که از بیست‌سالگی تا حدود ۶۲ سالگی، پوتین‌هایش را نیاویخت. دایره فعالیت‌های او تمام سطح آسیای میانه و فراتر از آن بود و در طول حیاتش به هیچ‌یک از قدرت‌های جهانی تکیه نکرد. همچنین شاید تنها فرمانده بزرگ نظامی بود که هم‌زمان در قامت یک دیپلمات برجسته و تأثیرگذار نیز نقش‌آفرینی می‌کرد. معنویت و اخلاص در کنش و واکنش‌های او حرف اول را می‌زد و شجاعت بی‌مثالش، زبانزد خاص و عام بود.

به گزارش ایسنا، کتاب «سرباز؛ قاسم سلیمانی» زندگینامه‌ مستند سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی نوشتۀ «مصطفی رحیمی» در ۵۸۴ صفحه توسط انتشارات خط‌ مقدم منتشر شد. کتاب «سرباز؛ قاسم سلیمانی» زندگینامه‌ی مستندی است از چوپان‌زاده فقیری که با خلوصی سرشار از طراوت روح و اراده‌ای پولادین و البته تیزهوشی و تدبیر غیرقابل‌انکار، همه دنیا را به تعظیم واداشت.

سردار شهید قاسم سلیمانی، شاید تنها رزمنده‌ای باشد که از بیست‌ سالگی تا حدود ۶۲ سالگی، پوتین‌هایش را نیاویخت. دایره فعالیت‌های او تمام سطح آسیای میانه و فراتر از آن بود و در طول حیاتش به هیچ‌یک از قدرت‌های جهانی تکیه نکرد. همچنین شاید تنها فرمانده بزرگ نظامی بود که هم‌زمان در قامت یک دیپلمات برجسته و تأثیرگذار نیز نقش‌آفرینی می‌کرد. معنویت و اخلاص در کنش و واکنش‌های او حرف اول را می‌زد و شجاعت بی‌مثالش، زبانزد خاص و عام بود.

«سرباز؛ قاسم سلیمانی» در ده فصل تدوین شده است: فصل یکم، با او هستیم از تولد تا آغاز جنگ تحمیلی؛ فصل دوم، روایت حضور او در جبهه‌های جنوب و غرب است؛ با فصل سوم، به مناطق جنوب‌شرق کشور می‌رویم و شاهد مبارزاتش با اشرار می‌شویم؛ فصل چهارم، داستان بزرگی‌های اوست در افغانستان و لبنان؛ فصل پنجم، بیانگر شکست آمریکا از او در میدان سیاست عراق است؛ با فصل ششم، اقدامات او در برابر ظهور داعش را می‌بینیم؛ فصل هفتم، ما را به تماشای ضربات پی‌درپی او بر پیکره‌ی تکفیری‌ها می‌نشاند؛ فصل هشتم، صدای آخرین میخ بر تابوت داعش را به گوش‌مان می‌رساند؛ فصل نهم، فصل شهادت قاسم است؛ و سرانجام فصل دهم، ما را با دنیای درون او آشنا می‌کند.

در این‌کتاب سعی شده تمامی فکت‌ها و ماجراها محققانه و مستند باشد، تاریخ‌ها به‌درستی بیاید و از اغراق پرهیز شود. در ضمن، نثر اثر به‌گونه‌ای روان و رسا باشد که مخاطب عام را هم دچار مشکل نکند.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا