خسارتهای واحدهای تولیدی مستقیما بر زندگی مردم اثر میگذارد
[ad_1]
ایسنا/خراسان رضوی رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: هر خسارتی که به واحدهای تولیدی وارد میشود، مستقیما بر زندگی مردم اثر خواهد گذاشت؛ بنابراین باید به فکر مردم باشیم. به فکر مردم بودن رونق تولید ایجاد کردن است.
غلامحسین شافعی امروز، ۶ اسفند، در یکصدمین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی اظهار کرد: آییننامه مربوط به فعالیتهای سخت و زیانآور در شورای گفتوگوی استان مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در شورای مرکزی تصویب و توسط وزیر اقتصاد به هیات دولت ارسال شده است. به صورت غیر رسمی خبر دارم که این آییننامه تصویب شده و مساله بازنشستگی مشاغل سخت و زیانآور به نتیجه مطلوب رسیده است.
وی درباره موانع و چالشهای مربوط به فعالیت کارخانجات قند استان افزود: موضوع مطالبات بخش خصوصی و کارخانجات قند یک داستان اندوهبار و طولانی است. بخشهای مختلف و واحدهای تولیدی مطالباتی از دولت دارند که سالها از آن گذشته و در مقابل بهره مضاعف بانکها توسط واحدها باید پرداخت شود. این تورم لجامگسیخته به سرعت در حال پیشروی است و طلب واحدها از دولت مانده است. این مساله اصلا عادلانه نیست که سالها بخش خصوصی از دولت طلب داشته باشد و نهتنها تورم را باید تحمل کند بلکه برای دریافت اصل پول خود نیز با مشکل مواجه شود. این یک مساله ملی است و باید این مشکل حل شود؛ در غیر این صورت واحدها با مشکل مواجه میشوند. طلب واحدها باید پرداخت شود و شاید تهاتر بهترین راه برای حل این مساله باشد.
شافعی گفت: خراسان رضوی قطب اصلی چغندر قند است. استان به لحاظ مساله آب بحرانیترین استان کشور است و چغندر قند نیز از جمله محصولات آبطلب است. پیشنهاد من این است برای کشت فراسرزمینی چغندر در هرات کمیتهای تشکیل شود و این کمیته مطالعهای را در زمینه کشت چغندر قند در هرات انجام دهد تا از این طریق به تولید ماده اولیه کارخانجات قند و معضل آب در استان کمک شود. اتاق بازرگانی خراسان رضوی آمادگی دارد هزینههای مربوط به این کمیته را پرداخت کند.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی ایران تصریح با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: وقتی با توجه به صحبتهای قابل توجه رهبری دهها کمیته تشکیل میشود، مهم این است که روشن شود نتیجه حاصل از فعالیت کمیتهها به کجا میرسد. مهمترین موردی که رهبری در خصوص بخش خصوصی فرمود، این است که اولایل انقلاب در مورد بخش خصوصی تصورات اشتباهی وجود داشت. منظور ایشان این بود که استقلال بخش خصوصی باید حفظ شود و دولت باید از این بخش حمایت کند. کسانی که سخو مقام معظم رهبری را بر خود واجب میدانند، باید به این مساله توجه کنند.
انتهای پیام