خادمیاران رضوی کارآفرینی را اولویت خود در اعمال خیرانه قرار دهند
[ad_1]
ایسنا/خراسان رضوی تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه باید به دنبال اقدامات عمیق و مؤثر در امر کمک به احسان پذیران بود، نسبت به توجه و اولویت قراردادن کارآفرینی و اشتغال زایی توسط خادمیاران رضوی تأکید کرد.
حجتالاسلام والمسلمین احمد مروی در دیدار خادمیاران رضوی استان خوزستان، اظهار کرد: خادمیاران رضوی با فعالیتهای خیرانه خود و گره گشایی از زندگی نیازمندان، محبت امام رضا(ع) را در دلهای مردم میافزایند و این کار تحقق عملی آیه شریفه «قُل لاِّ اَسئلُکُم عَلَیهِ اَجرًا اِلَّا المَوَدَّهَ فِی القُربی، ای پیامبر بگو: من هیچ پاداشی از شما بر رسالتم درخواست نمیکنم جز دوستداشتن اهل بیتم».
وی افزود: محبت و مودت نسبت به ذوات مقدس اهل بیت عصمت و طهارت(ع) دارای اثرات فراوان دنیوی و اخروی بوده و موجب کمال دین، هدایت، اطاعت از خداوند، پرهیز از گناه و … است و خادمیاران رضوی که در عرصههای مختلف مشغول به خدمت هستند با خدمات خود در ثواب الهی تمام آثاری که در ایجاد محبت اهل بیت(ع) در دلهای مردم مترتب است، سهیم هستند.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه هرکسی در هرکجایی به نام امام رضا(ع) گرهای از مشکلات زندگی انسانی باز کند، خادم امام رضا(ع) است؛ خادمیاران رضوی را به فعالیتهای عمیق و مؤثر در امر کمک به اقشار احسان پذیر توصیه و تصریح کرد: توزیع بستههای غذایی حداقل کاری است که در حوزه کمک به اقشار کم برخوردار میتوان انجام داد، در امدادرسانی ها رویکرد اصلی باید معطوف به توانمندسازی و اشتغالزایی برای اقشار بیبضاعت باشد.
وی با بیان اینکه خداوند متعال از بندگان خود عمل «احسن» میخواهد، نه عمل «کثیر»؛ ابراز کرد: توزیع بستههای غذایی و معیشتی بسیار خوب و در مواقعی واجب است، اما «عمل احسن» به معنای با فضیلتتر بودن یک عمل نسبت به عمل خیر دیگر بوده و ایجاد اشتغال از جمله اعمال احسن است.
مروی با بیان اینکه اسلام مشوق کار و تلاش برای کسب روزی حلال است، خاطرنشان کرد: عزت و سعادت یک جامعه مرهون فرهنگ کار، تلاش، کارآفرینی و تولید است؛ کار و تلاش در فرهنگ اهل بیت عصمت و طهارت(ع) و از منظر اسلام امری معنوی و با قداست است.
وی نسبت به توجه روحانیت به تبیین اهمیت کارآفرینی، اشتغال و تولید برای جامعه تأکید کرد و گفت: عموما از زهد، عبادت و فضیلتهای معنوی امام علی(ع) نقل میکنیم، اما از برخی فضیلتهای امیرالمؤمنین(ع) همچون کارآفرینی و تولیدگری آن حضرت غافل هستیم.
تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه امیرالمؤمنین(ع) بزرگترین الگوی کار، تلاش و تولید بود، بیان کرد: تمام اعمال امیرالمؤمنین(ع) عمل احسن است و وقتی ایشان بخشی از عمر شریف خود را به کارآفرینی، تولید و کشاورزی اختصاص میدهند، یعنی این اعمال و سبک زندگی مقدس است.
مروی گفت: از منظر اسلام تنبلی و بیکاری از بدترین حالات است و اسلام افرادی که به سراغ کسب و کار نمیروند حتی اگر از شرایط مالی خوبی برخوردار باشند، مورد مذمت و غضب خداوند معرفی میکند.
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نسخه حل مشکلات جوامع اسلامی است
مالک رحمتی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی همچنین فرهنگ ایثار و شهادت را نسخه حل مشکلات جوامع اسلامی دانست و گفت: تبیین و ترویج این فرهنگ، رسالت عظیمی است که خانواده شهدا پرچمدار انجام آن هستند و حداقل کاری که می شود انجام داد زنده نگه داشتن یاد و نام و خاطره شهداست .
وی اضافه کرد: آنچه دین مبین اسلام را به پیروزی رساند، از آن صیانت کرد و تاکنون حفظ کرده و ان شاالله به دست آخرین منجی بشریت امام زمان(عج) خواهند رساند، چیزی جز تداوم فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نیست و خوشا به حال شما که عاملان و حافظان این فرهنگ هستید و بهترین سرمایه عمرتان یعنی فرزندان عزیز خود را در راه دین خدا تقدیم کردید. بدانیم ملتی که فرهنگ ایثار و شهادت طلبی دارد در هیچ عرصهای شکست ندارد و امروزه شاهدیم در جوامعی که این فرهنگ زنده و پویا است بر همه مشکلات دیر یا زود فائق آمده و دشمنان خود را وادار به عقب نشینی میکنند .
رحمتی خطاب به خانوادههای شهدای حاضر در این جمع گفت: امروز عزت و شرف جبهه مقاومت در منطقه و در سراسر جهان مدیون ایثارگریهای شهدا و خانواده شهداست و آنچه که امروز خواب راحت را از چشم دشمنان ما گرفته نیز زنده بودن این فرهنگ ایثار و شهادت است که توسط شما حفظ و ترویج میشود.
رحمتی ادامه داد: این فرهنگ صرفا مرتبط به نبرد و مقاومت در جبهههای حق علیه باطل نیست بلکه اگر ما میخواهیم بر مشکلات جامعه اسلامی در ابعاد مختلف فائق آییم نیز نسخه نجات ما در تبیین، ترویج و نهادینه کردن همین فرهنگ ایثارگری و فداکاری است.
وی افزود: آنچه که فرزندان شما را در نبرد حق علیه باطل به پیروزی رساند توجه آنان به خداوند بود و کسی که به خداوند اعتقاد داشته باشد از دشمنان و امکانات جنگی آنان و همچنین توطئههای خبیثانه هیچ ترس و واهمهای ندارد، لذا یکی از وظایف پیروان این مکتب تبیین نگاه توحیدی در جوامع و امید است، خانواده شهدا که در عمل این اندیشه را پیاده کردید آن را تبلیغ و ترویج کنند.
قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی، تبعیت از ولیفقیه را دومین عنصر کلیدی در فرهنگ ایثار و شهادت دانست و گفت: فرزندان شما که در کشورهای محور مقاومت، رشادت و دلاوری به خرج دادند و مایه افتخار کشورهای جهان اسلام شدند، مطیع ولی فقیه بودند و امروز ما به عنوان پیروان مکتب شهدا نیز باید از آنچه ولیفقیه درباره محور مقاومت مطرح میکنند، تبعیت و پشتیبانی کنیم زیرا مردمی که از رهنمودهای امام خود تبعیت عملی میکنند همواره پیروز خواهند شد .
وی اراده آهنین و اخلاص شهدا را سومین عنصر فرهنگ ایثار ذکر کرد و افزود: همه این عناصر و ویژگیها در فرزندان شهید شما بود و برای آنکه بتوانیم نسل امروز و آینده، ادامه دهنده راه آنان باشند، باید این عناصر مهم را در تربیت آنها لحاظ کنیم. که این مفاهیم در وصیت نامههای این شهدای بزرگوار موج میزند و جز پیامها و توصیههای درسآموز شهداست.
رحمتی در بخش دیگر سخنان خود گفت: اخلاص، ایثار، فداکاری، گذشت، رشادت، دلاوری، مقاومت و صبوری در تمامی جبهههای مقاومت موج میزند و باید این گنجینه غنی را به مردم دنیا معرفی کنیم که در این مسیر نیازمند ابزار رسانه هستیم.
وی ادامه داد: امروز دشمنان اسلام با وجود آنکه در همه عرصهها با شکست مواجه میشوند، شکست خود را با امپراطوری رسانهای خود پوشش میدهد. اما متاسفانه ما با وجود پیروزیها وحماسههای عزتآفرین در جبهههای مقاومت، به دلیل اینکه نمیتوانیم اهمیت و بزرگی و پیام آن را از طریق رسانه و بهطور دقیق و کامل نشان دهیم، با چالش روبرو میشویم و اینجاست که جای ظالم و مظلوم را عوض میکنند. لکن معتقدیم امروز آگاهی بخشی به مردم دنیا و معرفی دسیسههای استکبار جهانی، وظیفه مجاهدان فعال در جبهه مقاومت است و هر جا صحنه را شفاف و تبیین و تحلیل درستی صورت میگیرد، افکار عمومی همراه جبهه مقاومت شده و حقانیت و مظلومیت این جبهه به اثبات میرسد .
بر اساس گزارش روابط عمومی آستان قدس رضوی، رحمتی ابراز امیدواری کرد محور مقاومت با بهرهگیری بیشتر از ظرفیت رسانه و کارهای هنری، در نشان دادن جلوههای حق و معرفی نقشههای باطل، عملکرد گسترده و قویتری داشته باشد و انسانهای آزاده بیشتری را در نقاط مختلف جهان همراه جبهه مقاومت میسازد.
انتهای پیام