حماسه سوم خرداد آغازگر پیروزی رزمندگان در دوران دفاع مقدس بود
[ad_1]
ایسنا/گیلان استاندار گیلان، سوم خرداد را یکی از ماندگارترین روزهای انقلاب دانست که سرافکندگی دشمن را موجب شد و اضافه کرد: حماسه سوم خرداد آغازگر حرکت پیروزمندانه رزمندگان در دوران دفاع مقدس بود.
اسدالله عباسی امروز در نشست شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس استان گیلان، با تاکید بر لزوم ترویج گفتمان جهاد تبیین با محوریت فرهنگ ایثار و جهاد و شهادت و معارف دفاع مقدس، اظهار کرد: با استفاده از تبلیغات و فضاسازی و روایتگری در ایام الله انقلاب همچون سوم خرداد می توانیم پیام شهدا را برای نسل های جدید انتقال دهیم.
وی با بیان اینکه آشنایی جامعه به ویژه نسل جوان و نوجوان که دوران دفاع مقدس را درک نکرده اند با خاطرات و زندگینامه و سیره و پیام شهدا بسیار اثرگذار است، افزود: برای روایتگری ها از والدین شهدا کمک بگیریم و در این راستا نقش رسانه ها به ویژه صدا و سیما حائز اهمیت است.
استاندار گیلان با اشاره به بیانات رهبر انقلاب درباره لزوم مشاهده خروجی فعالیت ها در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت و معارف دفاع مقدس برای جامعه، اضافه کرد: باید نسبت به شهدا و خانواده های شهدا ادای دین داشته باشیم.
عباسی، با یادآوری حضور سردار سلیمانی در کنگره شهدای گیلان و عظمت کار رزمندگان گیلانی از نگاه حاج قاسم، گفت: گیلان هشت هزار شهید دوران دفاع مقدس دارد، یعنی به اندازه چند استان نسبت به انقلاب اسلامی ادای حق کردیم و لذا معرفی شهدا و رزمندگان به جامعه ضروری است.
وی پیشینه گیلان را با ایمان و معنویت و ارزش های دینی و مبانی انقلابی عجین دانست و متذکر شد: امروز باید روحیه انقلابی و جهادی شهدا را در جامعه گسترش دهیم و نسبت به راه و انتقال پیام آنان اهتمام داشته باشیم.
استاندار گیلان جهاد تبین را وظیفه آحاد ملت در هر پست و جایگاه و لباس دانست و اضافه کرد: باید آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی را به نسل های دهه ۸۰ و دهه ۹۰ منتقل کنیم تا مجاهدت ها و دستاوردها را ببینند و افتخار کنند.
وی سوم خرداد را یکی از ماندگارترین روزهای انقلاب دانست که سرافکندگی دشمن را موجب شد و اضافه کرد: دشمن بعثی با کمک امکانات و تجهیزات و تسلیحات مدرن استکبار جهانی در مقابل ما ایستاد، اما رزمندگان محاسبات دشمن را به هم ریختند و پیروزی های انقلاب را رقم زدند؛ در واقع حماسه سوم خرداد آغازگر حرکت پیروزمندانه رزمندگان در دوران دفاع مقدس بود.
عباسی از مسئولان برگزاری یادواره ها خواست از سخنرانان آشنا با شهدا و رزمندگان گیلان استفاده کنند و گفت: باید خاطرات والدین شهدا را بازگو کنیم و در کتب درسی مدارس و دانشگاه ها به معرفی شهدا بپردازیم.
وی خواستار تدوین کتابچه های روایت سیره شهدای گیلان شد و بیان کرد: روایت زندگی شهدا با جذابیت برای نسل جدید گفته شود.
استاندار گیلان همچنین بر تکمیل هرچه سریع تر موزه دفاع مقدس استان تاکید کرد و متذکر شد: همانگونه که اردوهای راهیان نور بسیار اثرگذار است، موزه دفاع مقدس نیز می تواند به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کمک کند.
عباسی بازه زمانی سوم لغایت پانزدهم خردادماه و ایام ارتحال معمار کبیر انقلاب را فرصت مناسبی برای جهاد تبیین دانست و عنوان کرد: امروز با جنگ ترکیبی و شناختی دشمن مواجه هستیم و لذا باید با کارهای فرهنگی و انقلابی با آنان مقابله کنیم و روایتگری را جدی بگیریم.
وی همچنین خواستار برگزاری مستمر یادواره های شهدا شد و گفت: در این یادواره ها ارزش های دینی و آرمان های انقلابی و رشادت های رزمندگان گیلان در دوران دفاع مقدس گفته شود.
انتهای پیام