خبر جدید

حضور گردشگران در بزرگترین کفه نمکی خراسان رضوی آغاز شد

[ad_1]

ایسنا/خراسان رضوی رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن از آغاز حضور گردشگران در کفه نمکی این شهرستان به عنوان بزرگترین و منحصر به فردترین کفه نمکی خراسان رضوی خبر داد.

حسین علیزاده در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: گردشگران و خانواده‌ها از امشب که شب چهاردهم ماه رمضان است و قرص ماه کامل می‌شود در این کفه نمکی حضور یافته و شب را در این کویر بسیار زیبای نمکی سپری می‌کنند.

وی عنوان کرد: تمامی شرایط لازم برای حضور گردشگران و خانواده‌ها فراهم است و هیچ مشکلی به خصوص در راه مواصلاتی وجود ندارد.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن با بیان اینکه کفه نمکی بردسکن در سال ۱۳۹۲ توسط اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی به شماره ۱۵۷ به عنوان جاذبه طبیعی در فهرست میراث طبیعی ایران به ثبت رسیده است، بیان کرد: مسافران و گردشگرانی که علاقه زیادی به کویر نوردی و طبیعت‌گردی دارند، می‌توانند این منطقه را برای تفریح و گردش خود انتخاب کنند.

وی گفت: کفه نمک در جنوب شهرستان بردسکن و در ۱۲ کیلومتری جنوب روستای رحمانیه در بخش شهرآباد قرار دارد که همه ساله موجب برپایی چندین تور گردشگری طبیعت‌گردی و کویرنوردی در این منطقه است.

                                                                      

حضور گردشگران در بزرگترین کفه نمکی خراسان رضوی آغاز شد

علیزاده خاطرنشان کرد: این پهنای طبیعی مربوط به دوران سوم زمین‌شناسی است که حدود ۷۸۸۸ هکتار وسعت دارد.

وی از وجود اقامتگاه‌ بوم‌گردی درونه، باب‌الحکم و حطیطه در نزدیکی کفه نمکی بردسکن خبر داد و افزود: گردشگران می‌توانند پس از بازدید از این اثر طبیعی ملی در این اقامتگاه‌ها حضور داشته باشند.

رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بردسکن گفت: هر ساله جمع زیادی از شهروندان بردسکنی و گردشگران به ویژه در شب نیمه ماه مبارک رمضان از کویر نمک بازدید می‌کنند.

وی از گردشگران خواست با توجه به وجود باتلاق‌های نمکی در این منطقه از مراجعه انفرادی برای بازدید از این کویر نمکی پرهیز کنند.

                                                                       

حضور گردشگران در بزرگترین کفه نمکی خراسان رضوی آغاز شد

این منطقه دشتی هموار است که در آن پستی و بلندی خاصی مشاهده نمی‌شود و از نظر اقلیمی در ناحیه گرم و خشک بیابانی قرار گرفته، تعداد ماه‌های خشک آن ۷ ماه و حدود ۹۵ روز در سال یخبندان است. هرچند که در این کفه نمکی امکان رشد گیاهان وجود ندارد، اما در حاشیه‌های این زیستگاه کویری گونه‌های گیاهی شور پسند از جمله سالسولا، سالیکورنیکم، گز، آتریپلکس رشد می‌کنند و همچنین گونه‌های مختلفی از پرندگان دیده می‌شوند.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا