خبر جدیدفرهنگ و هنر

تولید فیلم کوتاه در استان‌ها افزایش می‌یابد

[ad_1]

ایسنا/بوشهر رئیس انجمن سینمای جوانان ایران گفت: با تفاهم‌نامه‌های منعقد شده امسال تولید فیلم کوتاه در استان‌ها افزایش می‌یابد.

محمد آذرپندار آئین اختتامیه شصت و ششمین جشنواره منطقه‌ای سینما جوان خلیج فارس – بوشهر شامگاه جمعه در سالن مجتمع فرهنگی هنری ۹ دی بوشهر اظهار کرد: جشنواره‌های منطقه‌ای سینمای جوان ۲۲ سال است که به صورت منظم با همه فراز و نشیب‌ها برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه تولید فیلم کوتاه در شهرستان‌ها افزایش یافته است، اضافه کرد: همه هنرمندانی که امشب به عنوان برگزیده انتخاب شدند یا نشدند باید این جشنواره را آسیب‌شناسی کنند تا شاهد ارتقا و رشد این هنرها در آینده باشیم.

رئیس انجمن سینمای جوانان ایران تصریح کرد: امید است برپایی این جشنواره‌ها کماکان تداوم داشته باشد و شاهد حضور با انگیزه جوانان در این رویدادها باشیم.

آذرپندار با بیان اینکه جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان هیچگاه تعطیل نشد، عنوان کرد: در شرایط کرونایی و محدودیت‌های مالی برگزاری این جشنواره‌ها قدری با مشکل مواجه شد.

به گزارش ایسنا، در آئین اختتامه شصت و ششمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان بوشهر- خلیج فارس هنرمندان برتر در بخش عکس، فیلم، پژوهش در فیلم مستند، فیلمنامه اقتباسی، صدای فیلم، تدوین، فیلمبرداری، استعداد جوان و فیلم داستانی معرفی شدند.

خبرگزاری پورسینا

آرای هیئت داوران شصت و ششمین جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان در بوشهر به این شرح است.

در بخش عکس

لوح تقدیر و مبلغ ۳۰ میلیون ریال به اکبر شکوه برای عکس ” اسکله” از تنگستان اهدا شد.

لوح افتخار و مبلغ ۴۰ میلیون ریال به عنوان عکس سوم به جمشید فرجوند فردا ” برای عکس “آرامش” از بیجار اختصاص یافت و لوح افتخار و مبلغ ۶۰ میلیون ریال به عنوان عکس دوم به ” داود کهن ترابی” برای عکس ” عید دیدنی بزرگترها” از کرج اهدا شد.

تندیس جشنواره، لوح افتخار و مبلغ ۸۰ میلیون ریال به عنوان عکس اول اهدا به “حمیدرضا بازرگانی” برای عکس “سلام آقاجان” از زنجان لوح افتخار، تندیس جشنواره و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به عنوان بهترین مجموعه عکس به کیوان جعفری برای مجموعه ” مرثیه‌ای برای مهاجران ” از ساری اختصاص یافت.

در بخش فیلم

در بخش بهترین فیلم با موضوع کارآفرینان و صنایع خلاق لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال در بخش ویژه به “میثم فرهومند و اهورا بارانی” برای فیلم داستانی ” ترال” از بوشهر لوح افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال به عنوان جایزه بخش ” سردار سلیمانیبه “مهدی رجبیان” برای فیلم ” تمام خاطرات من” از ساری اختصاص یافت.

خبرگزاری پورسینا

در بخش بهترین پژوهش در فیلم مستند لوح افتخار و ‌مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به “عابدین رمضانی” برای فیلم ” دمام” از بوشهر و در بخش بهترین فیلمنامه اقتباسی لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به ” ایلناز خیرخواه ” برای فیلم داستانی ” کمپانی” از قزوین اختصاص یافت.

در بخش بهترین صدای فیلم لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به ” یعقوب عبداللهی” صدابرداری فیلم ” نشنیدن” از تهران و لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به ” محمود موسوی‌نژاد” صداگذاری فیلم ” نشنیدن” از تهران اهدا شد.

در بخش بهترین تدوین

لوح افتخار و مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به ” پویان شعله‌ور ” برای فیلم “دروازه بان هانوفر” از قزوین و در بخش بهترین فیلمبرداری

لوح افتخار و ‌مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به ” علی طالبی” برای فیلم داستانی “بعد از نیمه شب” از تهران اختصاص یافت.

در بخش بهترین استعداد جوان لوح افتخار و مبلغ ۸۰ میلیون ریال به ” ابوالفضل ساعی مهربانی” برای فیلم ” به رنگ بی رنگ” از تهران و در بخش بهترین فیلمنامه تألیفی لوح افتخار و ‌مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال به “مهدی باقری” برای فیلم ” ژابیز” از تهران اهدا شد.

جایزه ویژه هیئت داوران

لوح افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال به ” مهدی زمانپور کیاسری و منان جانبراری ” برای فیلم داستانی ” صیاد” از ساری و لوح افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال به “مهدی برمال و روزبه شموسی ” برای بازی در فیلم داستانی ” یادگار دوست” از بوشهر اختصاص یافت.

خبرگزاری پورسینا

هنرمندانی که در این بخش تندیس دریافت کردند به صورت مستقیم به چهلمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران راه یافتند.

در بخش بهترین فیلم پویانمایی، لوح افتخار و مبلغ ۵۰ میلیون ریال به ” برزان رستمی” برای فیلم ” پژواک” از سنندج تندیس جشنواره لوح افتخار و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال به ” عدنان زندی” برای فیلم ” جنگ و رنگ” از سنندج اختصاص یافت.

در بخش بهترین فیلم مستند تندیس جشنواره ، لوح افتخار و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال به “جابر قربانی” برای فیلم ” مانلی” از ساری، در بخش بهترین فیلم تجربی تندیس جشنواره ، لوح افتخار و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال به “فرهان بهپور” برای فیلم ” مکعب قرمز” از مشکین شهر اختصاص یافت.

در بخش بهترین کارگردانی فیلم داستانی، تندیس جشنواره ، لوح افتخار و مبلغ ۱۵۰ میلیون ریال به “محمد باقری ” برای فیلم ” بعد از نیمه شب” از تهران و در بهترین فیلم تندیس جشنواره ، لوح افتخار و مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال به “ایلناز خیرخواه” برای فیلم ” کمپانی” از قزوین اهدا شد.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا