خبر جدیدفرهنگ و هنر

تصویب تدریس رشته ادبیات پایداری در استان گیلان

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان گفت: با همکاری دانشگاه گیلان مجوز نشریه علمی و پژوهشی ادبیات پایداری را اخذ و تدریس رشته ادبیات پایداری را برای مقطع کارشناسی ارشد مصوب کردیم.

به گزارش ایسنا، سرهنگ حسن حبیبی که در نشست شورای هماهنگی حفظ آثار دفاع‌مقدس استان گیلان، سخن می‌گفت: بیان کرد: حماسه بزرگ سوم خرداد موجب تثبیت نقش جمهوری اسلامی ایران در منطقه شد.  خوشبختانه آثار هنری فاخری در حوزه دفاع مقدس تولید شده، اما قاطبه این آثار به خط مقدم جبهه می‌پردازد، در حالی که باید به معرفی همه جانبه دوران دفاع مقدس بپردازیم تا برای نسل جوان ملموس باشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان گیلان، هنر را بهترین ابزار برای انتقال فرهنگ و معارف دفاع مقدس دانست و یادآور شد: تاب‌آوری مردم در دوران دفاع مقدس یک الگوست و امروز می‌توانیم از این الگو استفاده کنیم. تمامی افراد و احزاب منافع شخصی و جناحی را کنار گذاشتند و برای حفظ انقلاب و دفاع از تمامیت ارضی کشور کنار هم قرار گرفتند و لذا امروز بیش از هر زمان دیگری به وحدت و همدلی نیاز داریم تا بسیج امکانات برای حل مشکلات اتفاق بیفتد.

وی با تاکید بر لزوم رجوع به سبک زندگی شهدا، خاطرنشان کرد: حماسه خرمشهر با رهبری داهیانه امام راحل و جانفشانی رزمندگان و بسیج مردمی شکل گرفت و حتی یک وجب از خاک کشور را به بیگانه ندادیم.همواره شاهد نقش بی‌بدیل مردم در گذر از بحران‌های پیش روی نظام بودیم. دشمنان متناسب با هر زمان برای مخاطب خود برنامه‌ریزی می‌کنند. طی سال‌های اخیر شاهد جنگ ترکیبی دشمنان هستیم، اما به برکت نقش‌آفرینی مردم خنثی شده است.

سرهنگ حبیبی با بیان اینکه فاز اول مرکز فرهنگی دفاع مقدس گیلان همزمان با پنج استان دیگر در هفته دفاع مقدس امسال افتتاح می‌شود، تاکید کرد: دانشنامه دفاع مقدس نرم‌افزار این مرکز فرهنگی است و تا سال ۱۴۰۴ این دانشنامه را در پنج جلد ۵۰۰ صفحه‌ای به اتمام می‌رسانیم. جلد اول دانشنامه دفاع مقدس گیلان در سوم خرداد امسال  رونمایی می شود. علاوه بر این با همکاری دانشگاه گیلان مجوز نشریه علمی و پژوهشی ادبیات پایداری را اخذ و رشته ادبیات پایداری را برای مقطع کارشناسی ارشد مصوب کردیم.

سرهنگ حبیبی گفت: دفاع‌مقدس متعلق به آحاد جامعه است نه فقط نیروهای مسلح؛ باید دستاوردهای دفاع‌مقدس را برای مردم تبیین کنیم، زیرا دشمنان به دنبال سیاه‌نمایی و ناکارآمد نشان دادن حکومت دینی هستند و لذا تبیین معارف دفاع‌مقدس وظیفه همه دستگاه‌هاست. نیازمند مشارکت بیشتر دستگاه‌ها در تدوین دانشنامه دفاع مقدس گیلان هستیم تا بتوانیم دایره‌المعارف دفاع مقدس کشور را تکمیل کنیم.

وی در ادامه از برگزاری یادواره بیش از ۲۶۰ شهید شاخص استان گیلان در عملیات آزادسازی خرمشهر خبر داد و بیان کرد: گلباران مزار شهدا، افتتاح پروژه‌های محرومیت‌زدایی، برگزاری یادواره‌های شهدا اقشار و نهضت جهاد تبیین در سطح دستگاه‌ها و مساجد و محلات از دیگر ویژه برنامه‌های بزرگداشت سوم خرداد است.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا