برگزاری جشنواره تولیدات هنری چهارشنبه سوری بدون خطر در آذربایجانشرقی
[ad_1]
ایسنا/آذربایجان شرقی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز از برگزاری اولین جشنواره تولیدات هنری چهارشنبه سوری بدون خطر با محوریت کاهش آسیبهای ناشی از چهارشنبه آخر سال خبر داد.
دکتر جواد احمدیان، سه شنبه ۹ اسفندماه، در نشست خبری با موضوع قرن جدید، چهارشنبه سوری شاد و بدون آسیب گفت: معاونت درمان از حساسترین معاونتهای دانشگاه علوم پزشکی است که در بخش های نظارت، اعتبار بخشی، بیمارستانی و تعالی، خدمات ارزنده ای را به مردم و جامعه ارائه می کند.
وی انتقال بیمارستان کودکان به بیمارستان جدید و مجهز مردانی آذر، تجهیز مرکز جامع سرطان با هزینه کرد بالغ بر ۶۰۰ میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزایش تخت های بیمارستانی و شیمی درمانی، افزایش مراکز ناباروری، ایجاد بخش های دیابتی، رادیوتراپی و … در بیمارستانهای استان را از شاخص ترین اقدامات این معاونت در سال ۱۴۰۱ اعلام کرد.
وی در خصوص عملکرد ۹ ماهه حوزه نظارت معاونت درمان دانشگاه نیز با بیان اینکه بازدیدهای نظارتی معاونت درمان نسبت به سال قبل ۴۷ درصد افزایش یافته است افزود: از تعداد ۶۰۰۰ مرکز درمانی موجود در سطح استان ۲۵۴۶ مورد بازدید در سال جاری از مراکز توسط کارشناسان حوزه نظارتی معاونت درمان انجام شده است که از این تعداد ۵۰۸ مورد تخلف مشاهده شده است که ۶۶ مورد آن به تعزیزات حکومتی، ۱۳۶ مورد به سازمان نظام پزشکی، ۳۳ مورد پلمپ و ۶۴ مورد آن نیز به دادگاه معرفی شده است.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین تخلفات در حوزه درمان مربوط به دخالت در امور پزشکی توسط افراد غیر صلاحیت بالینی مثل دندانپزشکی، سقط های جنائی و… است.
احمدیان در ادامه این نشست افزود: درسال جاری از نظر تجهیز بیمارستان در سطح استان در وضعیت مطلوبی قرار داریم و در این مدت ۲۳۹ دستگاه سرمایهای اعم از سی تی اسکن، ام آر آی و… برای شهرستان های اسکو، میانه، هادیشهر و… خریداری شده و در بیمارستان های سطح استان در حال نصب و راه اندازی است و با راه اندازی این دستگاه ها امیدواریم بتوانیم انتظارات عمومی مردم را برآورده کنیم .
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در خصوص انجام پیوند در استان گفت: از لحاظ پیوند اعضاء نیز روند رو به افزایشی را در استان آذربایجان شرقی و شهر تبریز شاهد هستیم بطوری که در سال جاری ۳۳ مورد اهدای مرگ مغزی، ۴۲ مورد پیوند کبد، ۲ مورد پیوند کبد از دهنده زنده به فرد زنده که در نوع خود بی نظیر است، ۶ مورد پیوند قلب و۷۰ مورد پیوند کلیه توسط جراحان حاذق بیمارستان امام رضا (ع) و شهید مدنی تبریز انجام شده است.
وی در خصوص کاشت حلزون نیز گفت: در حدود ۱۳۴ مورد کاشت حلزون در سال جاری با حمایت مالی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی در استان انجام گرفته است.
وی همچنین افزود: ۱۹ بیمارستان سطح استان از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مورد ارزیابی و اعتبار بخشی قرار گرفته اند که از این تعداد ۱۶ بیمارستان درجه یک شناخته شده و ۲ بیمارستان نیز کاندیدای یک عالی و یک برتر را کسب کرده اند.
احمدیان در خصوص چهارشنبه آخر سال گفت: در سال ۱۳۹۹ یک نفر فوتی در مراسم چهارشنبه سوری داشتیم و متاسفانه سال گذشته ۸ نفر در سطح استان جان خود را در این حوادث از دست دادند و ۴۳۸ نفر مصدوم بودند که ۲۰۷ نفر از آنان آسیب چشمی و ۲۷ نفر دچار قطع عضو شدند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز، ادامه داد: امیدواریم با تمهدیدات و برنامه هایی اعم از برگزاری جشنواره مسابقات ویژه برای کودکان و نوجوانان از طریق اپلکیشن شاد و برنامه های ویژه دیگر برای کودکان که امسال به ریاست استانداری و مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با هماهنگی آموزش و پرورش، نیروی انتظامی و.. در حال انجام است بتوانیم آمار فوتی، مصدومین را کاهش داده و چهارشنبه آخر سال خوبی برای هموطنان عزیزیمان فراهم کنیم.
وی افزود: در عرصه معاونت درمان و اورژانس پیش بیمارستانی برای پیشگیری از حوادث غیر مترقبه نیز در خصوص چهارشنبه آخر سال و تصادفات در شورای تصادفات طرح هایی برای مقابله با رانندگان پرخطر و متخلف را ارائه کرده ایم.
احمدیان خاطرنشان کرد: امیدواریم تبیین فرهنگ عمومی با همکاری و هماهنگی اصحاب رسانه، صداو سیما و آموزش و پرورش به جدیت انجام شود و با برنامهها و کارهای فرهنگی که برای قشر کودکان و نوجوانان بخصوص قشر دانش آموزان انجام خواهد شد جوی شاد و الهام گرفته از آداب و رسوم چهار شنبه آخر سال ایرانیان برای مردم عزیز داشته باشیم و بتوانیم آسیب های احتمالی قطع عضو و فوتی را کاهش دهیم.
انتهای پیام