خبر جدید

برای پررنگ شدن نقش صنایع دستی در زندگی امروزی چه باید کرد؟

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: تقویت قدرت خرید عموم‌ مردم، کاربردی کردن تولیدات صنایع دستی، انطباق تولیدات صنایع دستی با سلیقه روز مشتریان، فرهنگ سازی استفاده از صنایع دستی به جای کالاهای مشابه می‌تواند در پررنگ شدن نقش صنایع دستی در کشور کمک کرد.

رضا ابراهیم‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص وضعیت رونق کسب و کارهای صنایع‌دستی اظهار کرد: با توجه به تورم موجود و بالا بودن هزینه‌های زندگی، اقبال اقشار متوسط و پایین‌تر جامعه به صنایع‌دستی به شدت کاهش یافته است.

وی ادامه داد: بنابراین به دلیل بالا بودن هزینه‌های زندگی، خرید صنایع‌دستی در اولویت مصرف‌کننده داخلی نیست، همچنین به دلیل مسائل سیاسی ورود توریست خارجی نیز کاهش یافته که این دو عامل به تنهایی تاثیر منفی زیادی در اقتصاد صنایع‌دستی گذاشته که نتیجه آن افزایش نرخ بیکاری، کاهش سرمایه‌گذاری، تغییر شغل هنرمندان و… خواهد بود.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در خصوص اقداماتی که باید برای رونق صنایع‌دستی اتخاذ کرد، افزود: رفع اختلافات سیاسی و اجتماعی که در نتیجه باعث رونق صنعت گردشگری و ورود توریسم می‌شود، اعطای تسهیلات بانکی بلندمدت و ارزان به تولید کنندگان، فروشندگان و صادر کنندگان صنایع‌دستی، مهار تورم و بالا بردن سطح رفاه و قدرت خرید عموم مردم، اختصاص کارت اعتباری ویژه خرید صنایع‌دستی به عموم مردم، مکلف کردن ادارات دولتی به اختصاص درصدی از بودجه عمومی خود به خرید صنایع‌دستی از جمله اقدامات برای رونق صنایع‌دستی به شمار می‌رود.

وی در خصوص نقش تبلیغات در معرفی صنایع‌دستی گفت: تبلیغات در تجارت دنیای امروز نقش اساسی و غیر قابل انکاری دارد که صنایع‌دستی نیز از این قاعده مستثنی نیست. به عقیده من آگهی در تلویزیون، تبلیغات شهری، تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی و همچنین شرکت و معرفی محصولات در نمایشگاه‌های صنایع‌دستی از روش‌های تبلیغ است.

ابراهیم نیا در خصوص توسعه صنایع‌دستی در کشور، تصریح کرد: برای اینکه صنایع‌دستی در کشور توسعه پیدا کند باید از طریق آموزش، سرمایه گذاری، حمایت‌های دولتی و قانونی، تبلیغات و بازاریابی داخلی و خارجی صورت گیرد.

وی در پاسخ به این پرسش مبنی بر اینکه برگزاری نمایشگاه‌های مختلف داخلی و خارجی چه کمکی به این حوزه می‌کند، اضافه کرد: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند با معرفی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های صنایع‌دستی ایران در داخل و خارج به کارشناسان، تجار، سایر مخاطبین و عرضه و فروش بدون واسطه محصولات به مصرف‌کنندگان کمک شایانی به اقتصاد صنایع‌دستی کند.

سرپرست معاونت صنایع‌دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در خصوص چگونگی پررنگ شدن نقش صنایع‌دستی در زندگی امروزی، عنوان کرد: تقویت قدرت خرید عموم‌ مردم، کاربردی کردن تولیدات صنایع‌دستی، انطباق تولیدات صنایع‌دستی با سلیقه روز مشتریان، فرهنگ سازی استفاده از صنایع‌دستی به جای کالاهای مشابه می‌تواند در پررنگ شدن نقش صنایع‌دستی در کشور کمک کند.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا