اجتماعیخبر جدید

انجام اقدامات آبخیزداری برای کنترل سیلاب در تهران تا پایان تابستان

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

مدیرکل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در سال گذشته از اتمام پروژه‌های کاداستر در استان تهران طی سال جاری همچنین انجام اقدامات آبخیزداری برای کنترل سیلاب در تهران تا پایان تابستان خبر داد.

رضا بیانی در گفت و گو با ایسنا درباره اقدامات انجام شده طی سال گذشته در حوزه کاداستر و سند تک برگ اظهار کرد: طی سال ۱۴۰۱ میزان پیشرفت پروژه‌های کاداستر حدود ۸۷ درصد بود و درصورتی که موفق شویم سند ۱۴۸ هزار هکتار دیگر از عرصه‌های استن تهران را نیز بگیریم، می‌توان گفت که میزان پیشرفت پروژه کاداستر در این استان به ۹۵ درصد می‌رسد. چند درصد باقی مانده نیز در محدوده‌هایی قراردارند که مشکلات بسیار زیادی دارند و تلاش می‌کنیم به کمک دستگاه‌های دیگر اقدامات و همکاری‌های لازم را انجام دهیم تا پایان سال مالی ۱۴۰۱ (اواخر خرداد ۱۴۰۲) کاداستر تهران را به پایان برسانیم.

وی ادامه داد: مسئله مهم دیگری نیز که طی سال ۱۴۰۱ بسیار مهم بود، بحث‌های حفاظتی است بر اساس برنامه توسعه ششم باید ضریب حفاظت به بیش از ۹۰ درصد برسد و از جمله اقدامات مورد نیاز دراین زمینه کاداستر بود که تا حد قابل توجه انجام شد. از دیگر اقدامات مهم در زمینه حفاظت ارتقای سطح شبکه رادیویی به صد درصد بود که قبل از این میزان پوشش آن حتی به ۸۰ درصد هم نرسیده بود.

مدیرکل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران درباره اقدامات آبخیزداری و بودجه مورد نیاز این طرح گفت: اعتبارات خاصی با ییگیری‌های نماینده‌های تهران و شهرستان‌های آن در مجلس در نظر گرفته شده است که قرارداد تمام اعتبارات بسته شده است. این اعتبارات مختص به حوضه‌های مرزداران، امام‌زاده داوود و… است و تاکنون ۵۰ میلیارد اختصاص یافته است و حدودا ۸۰ درصد اعتبارات مشخص شده تخصیص یافته و می توان گفت تهران دومین استانی است که اعتبار حقیقی خود را دریافت کرده است.

وی افزود: این پروژه‌ها که شامل اقدامات و عملیات مکانیکی، بیومکانیکی و بیولوژیکی همچون کپه‌کاری و بذرکاری در مراتع، سازهای سنگی، ملاتی، گابیونی و … می‌شود و به‌ویژه در محدوده‌های سیل خیز از اهمیت بالایی برخوردار است و تا پایان تیرماه یا شهریورماه ۱۴۰۲ به اتمام خواهد رسید.

مدیر کل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران با بیان اینکه بر اساس بخشنامه دولت در گذشته نیروهایی که فرزندان جانباز و ایثارگر بودند تبدیل وضعیت شدند، درباره اقدامات این سازمان در حوزه نهالکاری اظهار کرد: در حال حاضر نهالستان‌های تهران برای نهالکاری فعال شده‌اند و با توجه به اعتباراتی که از بخش ملی گرفتیم، زیرساخت‌های کاشت یک میلیارد اصله نهال را به میزان سهم تهران فراهم کردیم. در حال حاضر زیرساخت‌های مناسب در ملارد مهیا شده است و با نهاستان‌ دماوند نیز قرارداد مناسبی بسته‌ایم. میزان کلی قراردادها حدود ۱۰ میلیارد است تا بتوانیم این کار را در استان به سرانجام برسانیم.

بیانی در پایان تصریح کرد: طی سال ۱۴۰۱ در هفته منابع طبیعی حدود ۲۲۰ هزار نهال در میان مردم توزیع شد. در حوزه جنگلکاری نیز سالانه حدود ۲۰۰ هکتار جنگلکاری انجام می‌شود. برای نهال‌های کاشته شده نیز در حال هماهنگی با پیمانکار هستیم تا حفاظت از آن‌ها را برعهده گیرد.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا