[ad_1]
رییس کمیته داوران فدراسیون تکواندو با تاکید بر برنامه این کمیته برای میدان دادن به داوران جوان، گفت: می خواهیم میانگین سن داوری ایران را از ۵۰ سال به زیر ۴۰ سال برسانیم.
به گزارش ایسنا، آرش اربابی رییس کمیته داوران فدراسیون تکواندو در صحبت های خود در جمع خبرنگاران که در محل فدراسیون تکواندو برگزار شد، درباره انتقاد از مسئولان سابق کمیته داوران برای سفرهای متعدد و تغییر این رویه در دوره جدید، گفت: این انتقاد به رییس سابق کمیته داوران اشتباه بود. رییس کمیته داوران باید در همه سفرها کنار تیم باشد چرا که قوانین مدام در حال تغییر است و باید کسی کنار تیم باشد که آن را به درستی انتقال بدهد. ما برای قهرمانی آسیا ۳ داور اعزام کردیم و بنده حضور نداشتم. ترجیح دادم این فرصت را به داوران دیگر بدهم. ما به دنبال افزایش سهمیه داوری مان در مسابقات هستیم اما یک جاهایی میگویند رییس کمیته داوران هم باید باشد اگر چند سفر مداوم نروم فکر میکنند قصدی برای همکاری نداریم.
وی درباره فرصت به داوران جدید گفت: این به این معنا نیست که داوران قدیمی را کنار بگذاریم. سیستم داوری عوض شده و نیازمند این است که از داوران جوانتر، به روزتر و با دانش تر استفاده کنیم. ما دو هدف را برای سال آینده مشخص کرده ایم، یکمیانگین سن داوری که بالای ۵۰ سال بود را به ۴۰ سال برسانیم. دوم اینکه داوران قدیمی ما اساتید ما هستند و پتانسیل بسیار بالایی دارند. اکثر این داورها در ۱۰ بخش فعالیت می کنند، داور هستند، مربی هستند و تدریس هم می کنند و در کمیته آزمون هم فعالیت دارند. داوری که ۴۰ سال سابقه داوری دارد نباید وسط برود که خدایی ناکرده بازیکنی که جای نوه اوست به او بی احترامی کند؟ این افراد باید به عنوان ناظر فعالیت داشته باشند. میانگین سن داوری را به زیر ۴۰ سال خواهم رساند.
اربابی درباره میزان همکاری با مهدوی رییس سابق کمیته داوران، خاطرنشان کرد: تکواندو قائم به شخص نیست. آقای مهدوی از دوستان خوب من است و به عنوان ناظر فنی، مدرس ناظر فنی و … استفاده می کنیم. ما از همه دوستان استفاده می کنیم به شرط اینکه این تغییر را باور کنند. انتقال تجربه و جایگزینپروری از اهداف ماست. تا هستیم باید به جوانان فرصت بدهیم.
رییس کمیته داوران در ادامه درباره نحوه انتخاب داوران تکواندو برای اعزام های خارجی، گفت: کمیته داوران هیچ نقشی در اعزام داوران به مسابقات جهانی و رقابت های اوپن ندارد. داوران بین المللی ما که در حال فعالیت هستند از جیب هزینه میکنند. اتحادیه آسیا هر سال از ما ۱۵ اسم می گیرد اما اینکه چه کسانی دعوت شوند با آن هاست اما درباره فدراسیون جهانی دست ما نیست و فدراسیون جهانی بر اساس میزان قضاوت داوران در مسابقات بین المللی که با هزینه خودشان بوده از آن ها استفاده می کند. کمیته داوران در بحث گرفتن ویزا و معرفی به شورای برون مرزی همکاری های لازم را خواهد داشت.
وی درباره حضور یک نماینده داوری ایران در المپیک پاریس، گفت: در ۲۰۲۰ توکیو هیچ داوری از ایران بین ۶۰ داور نبود اما برای این دوره بنده به همراه خانم باقری در بین ۶۰ داور جهان دعوت شده ایم و با قضاوت در رویدادهای مختلف در نهایت یک نفر از ایران در المپیک پاریس قضاوت خواهد داشت.
انتهای پیام