اجتماعیخبر جدید

آخرین وضعیت تجمیع دانشکده‌های علامه طباطبائی/بدقولی شهرداری در اختصاص ۲۷ هکتار زمین به دانشگاه

[ad_1]
خبرگزاری پورسینا

رییس دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به برنامه این دانشگاه برای تجمیع ساختمان‌های دانشکده‌ها تاکید کرد: قرار است علاوه بر این یک خوابگاه ۲۰۰۰ نفره در پردیس ۲ دانشگاه علامه ساخته شود.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالله معتمدی در نشست خبری که امروز در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد، در پاسخ به پرسش ایسنا به آخرین وضعیت تجمیع دانشکده‌ها و خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی اشاره کرد و گفت: در حوزه تجمیع دانشکده ها مصوبه هیات دولت داریم که بر اساس این مصوبه الزام به تجمیع ساختمان‌های خود هستیم. در حال حاضر ۵ دانشکده‌ بیرون از سایت اصلی قرار دارد و خوابگاه ها هم پراکنده هستند.

وی با بیان اینکه طی یک سال گذشته دانشکده علوم ریاضی به سایت اصلی دانشگاه علامه طباطبائی منتقل شد، اظهار کرد: امیدواریم زمینه انتقال بقیه دانشکده ها فراهم شود که البته مشکلی که در این زمینه وجود دارد، نداشتن زمین است.

رییس دانشگاه علامه طباطبائی خاطر نشان کرد: در ابتدا ۴۵ هکتار به زمین های دانشگاه  اختصاص داده شد که متاسفانه بیش از ۲۷ هکتار آن برای بزرگراه شهید همت از دانشگاه گرفته شد و قرار بود شهرداری ما به ازای آن را زمین اختصاص بدهد اما به قول خود عمل نکرده است.با این وجود برنامه تجمیع را در این زمین های دانشگاه با تراکم بالا دنبال می کنیم.

وی همچنین از ساخت یک خوابگاه ۲ هزار نفره در پردیس ۲ دانشگاه علامه طباطبائی خبر داد و افزود: مقدمات برنامه تجمیع را با ساخت یک خوابگاه در پردیس ۲ ادامه می‌دهیم چرا که بخشی از خوابگاه‌ها که در سطح شهر پراکنده هستند به آنجا منتقل می شود و ما حدود ۴ هزار دانشجوی خوابگاهی داریم که مرتب در رفت و آمد هستند. این امر هزینه های زیادی را متحمل دانشگاه می‌کند.

وی در خصوصه برنامه دانشگاه علامه طباطبائی برای ایجاد مراکز نوآوری و کارآفرینی نیز اظهار کرد: طی یک سال گذشته در ۳ دانشکده روانشناسی، مدیریت و علوم اجتماعی مراکز نوآوری کارآفرینی راه اندازی شده است و به مرور این مراکز در سایر دانشکده ها نیز ایجاد خواهد شد.

رییس دانشگاه علامه طباطبائی به برنامه دانشگاه در حوزه آمایش آموزش عالی اشاره کرد و گفت: بحث آمایش آموزش عالی به معنای این است که به سمتی برویم که کیفیت عالی را با توجه به قابلیت استان ها افزایش دهیم و دانشگاه ها ماموریت محور شوند. در این مسیر دانشگاه ها باید با توجه به نیازهای جامعه رشته های قدیمی را کنار بگذارند که دانشگاه علامه در جهت عمل به این موضوع، در رشته های کم متقاضی پذیرش دانشجو ندارد و حتی قرار است برخی رشته ها تعطیل شوند. در واقع آمایش به این معناست که با توجه به نیاز جامعه رشته ها را نیاز محور کنیم و از ظرفیت آن ها به خوبی استفاده کنیم.

به گفته معتمدی؛ این تعداد موسسه علمی که در ایران وجود دارد در هیچ جای دنیا مرسوم نیست و حتی برخی از آن ها تناسبی با دانشگاه ندارند که یا باید حذف شوند و یا ادغام صورت گیرد. اما متاسفانه مشکلات سیاسی مانع از تصمیم گیری ها می شود. دانشگاه علامه در تلاش است به سمت حذف رشته های کم متقاضی و ایجاد رشته های جدید پیش برود به طور مثال قرار است رشته رواشناسی حمل و نقل رشته علوم اجتماعی محاسباتی را راه اندازی کنیم. همچنین راه اندازی دو دانشکده مالی بانکی و دانشکده حکمرانی در دستور کار دانشگاه قرار دارد.  

نقشه جامع علمی کشور با توجه به اقتضائات روز کشور بازنگری می شود

وی در پایان از دستور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور خبر داد و گفت:بیش از ۱۵ سال از تدوین نقشه جامع علمی کشور می گذرد؛ در این نقشه اولویت توسعه رشته ها مشخص شده و اخیرا دبیر شورا از دکتر کبگانیان خواسته است که نقشه جامع علمی کشور با توجه به اقتضائات روز کشور بازنگری شود.

انتهای پیام

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا