[ad_1]
رئیس سازمان نقشه برداری کشور اعلام کرد: سکوهای آبنگاری ساحلی و فراساحلی در خلیج فارس را فعال کردیم، به گونهای امروزه در تمامی پهنههای خلیجفارس امکان آبنگاری مهیا شده است.
به گزارش ایسنا، دکتر علی جاویدانه در افتتاحیه بیست و هفتمین همایش و نمایشگاه ژئوماتیک برگزاری این همایش و نمایشگاه را همزمان با هفتادمین سالگرد تاسیس سازمان نقشه برداری دانست و گفت: برای حل مسائل کشور میتوان از ظرفیتهای نقشه و اطلاعات مکانی بهره برد.
وی نمونه این نقشهها را نقشه جامع فرونشست زمین که در سازمان نقشهبرداری تهیه شده است، دانست و اظهار کرد: این نقشه مورد استفاده وزارت مسکن و شهرسازی قرار گرفت و از بارگذاریهای جدید در پهنههای مستعد فرونشست زمین جلوگیری میشود.
جاویدانه با اشاره به کاربردهای اطلاعات مکانی در پروژههای دولت الکترونیک، خاطر نشان کرد: اجرای نظاممند برنامهریزی بدون آمایش سرزمین قابل تصور نیست و ما شاهد بودیم که عدم توجه به نقشه و اطلاعات مکانی در تصمیمگیریها چه تبعاتی را به همراه داشته است.
رئیس سازمان نقشهبرداری با ابراز امیدواری از این که با هماهنگی و همکاری میان دستگاهی این خلأ جبران شود، اظهار کرد: ما میتوانیم با حداقل توجه، ضریب توانمندیهای کشور را ارتقاء دهیم، بر این اساس با تعاملاتی که با سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح داشتیم، از ظرفیت پهپادها در حوزههای نقشهبرداری استفاده کردیم.
جاویدانه با اشاره به همکاری این سازمان با سازمان فضایی، گفت: در این همکاری از تصاویر ماهواره «خیام» در راستای ماموریتهای سازمان نقشهبرداری بهرهبرداری خواهیم کرد.
وی همکاری با مرکز آمار برای ارتقای نقشههای شهری و اطلاعات مکانی را از دیگر همکاریهای این سازمان نام برد و یادآور شد: علاوه بر اینها سکوهای آبنگاری ساحلی و فراساحلی در خلیج فارس را فعال کردیم، به گونهای امروزه در تمامی پهنههای خلیج فارس امکان آبنگاری مهیا شده است.
رئیس سازمان نقشه برداری کشور از انجام هیدروگرافی کامل خلیج فارس خبر داد و گفت: در این طرح دادهبرداری هیدروگرافی خلیج فارس بر اساس استانداردها به طور کامل اجرا شده است.
انتهای پیام